‘Cupcake” appel vlaaitjes

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

IMG_3210

Wat zijn dat nu weer? Terwijl ik dit schrijf zitten ze in de oven, ‘cupcake’ appelvlaaitjes. Ik zal je vertellen hoe ze ontstaan zijn….

Zoals jullie misschien weten blijft er altijd een klein beetje deeg over van het vlaaibodemrecept. Ik had vier porties ingevroren en had 2 appels over. Idee; laat ik 1-persoons vlaatjes maken, maar ik had geen kleine vlaaivormpjes. Helaas dan gaat dat niet, totdat mijn vriend met het idee kwam om ze in de cupcake vorm te doen. Zo gezegd zo gedaan en nu is het afwachten wat het worden zal.

Het recept is hetzelfde als van de Appel toeslag vlaai.

Eindresultaat: Ze waren lekker! Ze moeten alleen iets korter in de oven 20-25 minuutjes. Houd ze in de gaten, anders heb je zwarte pieten.

Ik ben benieuwd naar jullie cupcake-vlaaitjes!

Liefs,

Mirte

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Leave a Reply