De dag van de lotushouding

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Na een glaasje sap en spierpijn van het hardlopen, rol ik mijn matje uit. Ditmaal binnen, aangezien het buiten nog fris is. Ik start met drie maal Ohm, wat ik overigens alleen durf als niemand me kan horen. In de les maakt het niet uit, daar doet iedereen mee. Ik start mijn practise en toen gebeurde het!

Ik kreeg mijn benen in de lotushouding.

Vol verbazing over mezelf bekeek ik mijn voetzolen. Oké, dit is vreemd, dit kan ik normaal gesproken niet. Ook vandaag verleg ik weer mijn grenzen. Vol enthousiasme doorloop ik de asana’s en sta zelfs 10 ademhalingen op mijn hoofd. Vanuit deze positie bekijk ik mijn mat vanuit een ander oogpunt en denk terug aan mijn eerste les. Wat heb ik al veel geleerd en wat kan ik nog veel leren. Ik weet niet wat jullie doen, maar ik groei nog even verder.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Leave a Reply