Door de grond

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

IMG_2377

Iedereen heeft wel eens van die momenten die mega gênant zijn. Sommige doen nog pijn als je eraan denkt, anderen zijn hilarisch als je eraan terug denkt.

Een hilarisch-gênant moment was toen ik een jaar of 13 was. Hoteldebotel was ik verliefd op een jongen van een andere klas. Samen met een vriendinnetje achtervolgden we hem regelmatig van school naar huis. Zijn rooster kon ik dromen en wist bijna alles van hem. Zover dat dat natuurlijk kon zonder de huidige middelen, zoals facebook ed. We hadden besloten dat we hem samen naar de film zouden vragen. Ik durfde niet alleen en welke jongen wil nu niet met twee meiden naar de film? Het leek een geweldig plan. Samen slopen we achter de auto’s achter hem aan. Ik telde tot drie en dan zouden we hem roepen. Ik telde inderdaad tot drie en sprong tevoorschijn. Die jongen schrok zich natuurlijk helemaal rot! Ik vroeg of hij met ons naar de film wilde. Op dat moment gebeurde het……

DE RODE KNOP WAAR JE MEE DOOR DE GROND KUNT ZAKKEN!!

Hij vroeg “met ONS?”. Ik keek achter me en er was geen vriendin te bekennen. OMG, ik stond voor lul…. achteraf gezien maakte het niet uit of ik daar met of zonder vriendin zou staan. Hoe dan ook ik stond voor lul. Wat was dat gênant!

Natuurlijk wilde hij niet met zo’n idioot mee. Ik vrees dat hij een beetje bang voor me was geworden en niet onterecht natuurlijk. Oei, nu een hilarisch moment als ik eraan denk, toen echt te erg.

Wat was jullie meest gênante moment?

Liefs,

Mirte

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Leave a Reply