Gewonnen + nieuwe stappers!

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Email -- Filament.io 1 Flares ×

Casa happinessJaaaaaa, ik heb gewonnen! Ik heb nog nooit iets gewonnen (op een zakje snoep voor een kleurplaat na). En wat mag je dan wel gewonnen hebben, Mirte? Nou, een armbandje. Een leren armbandje met de tekst Namasté. Leuk hè! Debbie van Bohemian dreams was jarig en mocht deze leuke armbandjes weggeven. De bedoeling was om een mooie tekst voor op het bandje in te sturen. En tada, Namasté is een van de prijswinnaars! Zoals jullie weten gebruik ik Namasté vaak onderaan mijn berichten. Het betekent zoiets als:

Ik eer de plek in jou waar het hele universum samenkomt. Ik eer de plek in jou waar liefde, waarheid, licht en vrede heerst. Wanneer jij in die plek bent in jou en ik in die plek in mij, dan zijn we één.

Het is een teken van respect naar elkaar en voor het universum. In het sankriet betekent het vrij vertaald: Ik buig naar jou. Namasté is zoveel voor me gaan betekenen het afgelopen jaar. Ik gebruik het graag en het laat me denken aan de heerlijke yoga lessen.

Is dat trouwens niet mooi? Respect hebben voor elkaar. En nu draag ik het op een leren bandje. Maar bij dat bandje horen natuurlijk nieuwe schoenen! Wat is een vrouw, zonder schoenen in alle soorten en maten ;). Hoewel, maten niet letterlijk natuurlijk.

Nieuwe stappersNieuwe stappers

Ik heb de nieuwe stappers in de winkel even getest. Ze kunnen springen, huppelen en hinkelen. Check, ze mogen mee!

Namasté, Mirte

Ps. Als je ook zo’n leuk bandje met eigen tekst wil. Kun je er een kopen bij Casa happiness. Casa hapiness is ook de bron van de foto, alle credits gaan naar haar!

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Email -- Filament.io 1 Flares ×

4 Comments on Gewonnen + nieuwe stappers!

 1. Denise
  19 april, 2014 at 21:14 (5 jaar ago)

  ohh, leuk, Mirte!!! je bent een geluksvogel!!!! Geniet dr van!

  Beantwoorden
 2. merdjelin
  19 april, 2014 at 11:52 (5 jaar ago)

  Wat leuk dat je gewonnen hebt!! Mooie armbandjes en wat een vette schoenen!! x

  Beantwoorden
  • merdjelin
   19 april, 2014 at 11:53 (5 jaar ago)

   Ohh en je hebt er een nieuwe volger bij! :) Zou het leuk vinden als je ook eens een kijkje komt nemen op mijn blog en mij ook volgt! liefs xx

   Beantwoorden
 3. Laura
  19 april, 2014 at 10:41 (5 jaar ago)

  Wat leuk dat je een armbandje hebt gewonnen! Namasté is ook wel een mooie tekst om op een armbandje te hebben.

  Beantwoorden

Leave a Reply