Liebster award – spam je blog!

2 Flares Twitter 0 Facebook 2 Email -- Filament.io 2 Flares ×

Oh wat lief! Ik ben genomineerd voor de liebster award door May en een klein beetje, maar ook weer niet, door Myrthe. Zij noemde mij lovely to follow. Hoe lief is dat???

Schermafbeelding 2014-02-02 om 17.04.12

 

Ik ben eigenlijk niet zo’n held in vragen bedenken, anderen nomineren, dat soort dingen. Maar ik vind het natuurlijk wel heel lief van deze dames dat ze me in het zonnetje gezet hebben. Dus ik stel voor dat jullie de leuke blogs van deze dames gaan bezoeken en zeker een berichtje achter laten. En om te vieren dat ik een heuse award gewonnen heb, mag je je blog onder deze post spammen. Dan kies ik volgende week een leuke blog uit en laat ik jullie ook meteen weten welke blogs ik graag volg. Houden we de traditie toch nog een beetje in ere!

Liefs,

Mirte

2 Flares Twitter 0 Facebook 2 Email -- Filament.io 2 Flares ×

9 Comments on Liebster award – spam je blog!

 1. Evy
  30 maart, 2014 at 15:32 (5 jaar ago)

  Hoii!! Leuk om eens te mogen spammen :)
  Ik heb een blog over Make-up, Beauty, Fashion & Lifestyle: MBFL!
  Ik heb nu een verloting van een goodiebag, dus vergeet niet je e-mailadres en de reden dat je wil winnen in te vullen in de volgende link: https://www.enquetesmaken.com/s/8e7680a
  De goodiebag wordt verloot bij 100 volgers, dus volgen is ook belangrijk!

  Kijk dus op http://www.mbfl.blogspot.com :) Ik zou het heel leuk vinden en je zou de goodiebag kunnen winnen!

  Beantwoorden
 2. Dagmar
  9 februari, 2014 at 10:30 (5 jaar ago)

  Wauw wat lief dat we mogen spammen! Ik schrijf op mijn persoonlijke blog http://www.bydagmarvalerie.nl over beauty, fashion, travel & happiness. Ook schrijf ik voor andere bloggers en websites, maar hier komen al mijn artikelen samen. See you there! Xx

  Beantwoorden
 3. Whitney
  6 februari, 2014 at 17:44 (5 jaar ago)

  Leuk! Ik vind de liebster award echt leuk in ons bloggerland. Neem een kijkje op mijn blog: whtnysworld.wordpress.com

  Beantwoorden
  • Mirte
   7 februari, 2014 at 08:10 (5 jaar ago)

   Mooie dromen en mooie beelden erbij! Leuk!

   Beantwoorden
 4. Myrthe
  6 februari, 2014 at 09:29 (5 jaar ago)

  Graag gedaan meid! Je blog is ook super leuk! Al zie ik nu dat mijn zin niet echt klopt. Die drie dingen gecombineerd is dus je naam, yoga en Maastricht. Maar dat begreep je waarschijnlijk wel :-)

  Beantwoorden
  • Mirte
   7 februari, 2014 at 08:07 (5 jaar ago)

   Haha, ja dat had ik wel begrepen ja! xx

   Beantwoorden

Leave a Reply