Met het verkeerde been uit bed gestapt?

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

IMG_2361

Iedereen kent het wel, het is je dag niet. Je komt niet uit je bed, je gooit je koffie om en dan moet je ook nog eens krabben, terwijl je eigenlijk al te laat bent. Als je dan na al je avonturen op de vroege ochtend op je werk aankomt, wordt er meteen gevraagd of je chagrijnig bent. Het liefs gil je dan, “zou je niet chagrijnig worden”. Maar natuurlijk hou je je in en zeg je dat je je dag niet hebt. 

Op de een of andere manier blijft deze slechte start je de hele dag volgen. Maar waarom, dat is me een raadsel? Gelukkig heb je de keuze om je humeur hierdoor te laten beïnvloeden of niet. Afgelopen week was het weer eens zo ver, ik zat gewassen en gestreken, ook nog eens veel te vroeg klaar om te gaan werken en nog kwam ik te laat. Er stond file en ik was de ene nog niet uit, belandde ik in de andere, nice. Daarna was ik vergeten dat ik een vergadering had en ik had te weinig aan waardoor ik het de hele dag koud heb gehad. Maar eerlijk is eerlijk, door de file zag ik 2 prachtige ganzen over vliegen. Zo mooi om te zien en het was een leuke dag op het werk. Ach, zo erg is een “verkeerde-been-dag” niet. Elke dag heeft zijn charme. Je moet het alleen kunnen zien en waarderen.

Liefs,

Mirte

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Leave a Reply