Elk begin is moeilijk


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

IMG_1729Een blog starten, maar voor wie en waarom? Ik heb geen idee. Eigenlijk wil ik gewoon mijn geluksmomenten delen met mensen die het leuk vinden om dit te lezen. Zo kan ik mijn hobby weer oppakken, namelijk fotograferen. Sinds kort heb ik een nieuwe passie, yoga.

Zodra ik mijn matje uitrol, begint mijn hart sneller te slaan. Jippie, ik mag mijn eigen grenzen weer verkennen op een positieve manier. Zo stijf als een hark begin ik mijn practice. In mijn hoofd hoor ik de stem van mijn lerares; ‘het maakt niet uit hoe ver je komt, geniet van je strekking’. Genieten, tja… en oh ja, blijven ademen. Vreemd, dat het de ene keer beter gaat dan de andere keer. Als ik een beetje warm draai word ik soepeler en gaat de flow vloeiender.  Maar wat er ook gebeurd, ik heb er vrede mee. En als ik in Savasana en vol energie mijn practice afsluit ben ik trots op mezelf en verschijnt er een glimlach op mijn gezicht.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *