Klik


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email 0 Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Foto’s maken is een hobby. Ik doe het graag. Het legt speciale momenten uit je leven vast en het is heerlijk om de foto’s na een tijdje weer terug te kijken. Nadat ik een spiegelreflex had gekocht en totaal geen benul had hoe het ding werkte, heb ik een foto cursus gevolgd. Mijn medecursisten weten het…. ALTIJD FLITSEN! De iets wat te enthousiaste fotograaf hoorde zichzelf graag spreken en leerde, ons beginnelingen, de kneepjes van het vak. Althans, op amateur niveau.

Nu denk ik vaak, hoe zat dat ook alweer met sluitertijd en ISO? Diafragma lukt nog wel, evenals het bepalen wanneer je foto scherp is maar verder… Het is toch jammer dat je dit soort zaken snel vergeet. Afgelopen weekend heb ik een statief gekocht. Kan ik fijn mijn yoga oefeningen voor jullie vastleggen, zonder daar acrobatische toeren voor uit het hoeven halen (of mijn vriend erbij te roepen).

Ik ga nog eens mijn cursus nalezen, lijkt me handig. En daarna volgt meer..

Liefs,

Mirte

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email 0 Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *