Geniet


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email 0 Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Iedereen kent het wel. Dagen waar je huizenhoog tegenop ziet, je met het verkeerde been uit bed gestapt bent of gewoon je dag niet hebt. Geïnspireerd door Antony Robbins, die zijn werk gemaakt heeft van mensen motiveren, kwam ik tot de conclusie dat je dalletje geen hele dag hoeft te duren. Wie zegt dat wanneer je je dag slecht begint, deze ook zo zal eindigen? Sta jezelf toe dat je een uurtje depri bent en raap je daarna bij elkaar. Ga lekker sporten, koop jezelf iets leuks, doe iets voor jezelf.

Zie je wel dat het nu beter gaat?

Geniet eens van de kleine dingen om je heen. Kijk eens naar de mooie bloemen, de strakke blauwe lucht, de mooie vaas die je gisteren gekocht hebt, de tafel die je zo dierbaar is, je partner waar je al zolang gelukkig mee bent. Het doet er niet toe, maar besef eens wat je hebt en geniet een momentje, al is het nog zo kort. Alle kleine momentjes samen, maken het toch een mooie dag..

Liefs,

Mirte

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email 0 Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *