Doorzettingsvermogen


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares × Je verandert door twee redenen: Ofwel doordat je genoeg leert zodat je graag wil veranderen, ofwel doordat je zo veel pijn ervaart dat je wel moet.
Zoals een aantal mensen wel weten, was het bij mij de laatste optie. Veranderen is eng, je verliest controle en het vraagt doorzettingsvermogen. Laat ik van dat laatste nou eens genoeg van hebben. Dat wil zeggen, alleen als ik iets echt wil. Dit is me niet altijd in dank afgenomen, maar heeft me wel gebracht waar ik nu ben. 

Wat me op dit moment uitdaagt om van mijn doorzettingsvermogen gebruik te maken is yoga. Ik oefen (of ‘zoem’, zoals een yogavriend zegt) net zo lang totdat ik de oefening kan. En afgelopen dinsdag heb ik een nieuwe uitdaging gekregen; de bhuja pidasana. Jawel, mensen met je benen om je armen in kleermakerszit, zweven in de lucht met je hoofd op de grond. Klinkt het al hocus-pocus? Nou ik kan je zeggen, zo voelt het ook.
Foto’s volgen als ik hem onder de knie heb! Ik ga oefenen…enne yogavrienden, niet te hard oefenen in Portugal ;). Geniet ervan.
Liefs,
Mirte
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *