Ready? Go


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email 0 Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Sorry, dat jullie zo lang hebben moeten wachten. Het volgende artikel had even voorbereidingstijd nodig (om 7 uur ’s ochtends fotografen, voordat je naar je werk gaat, is niet het makkelijkste). Het betreft mijn tweede hobby, make-up. I love it. Elke dag anders, het symboliseert hoe ik me voel. Meestal aangepast aan mijn kleding, maar het kan ook wel eens totaal afwijken. ‘S morgens sta ik voor de spiegel en bedenk mijn look voor de dag. Kleur, fel, nude-look, smokey-eye, felle lippen, knallende ogen, opvallend of op de achtergrond. Ik bepaal het ter plekke. Een goede basis is belangrijk, deze is vrijwel altijd hetzelfde, daarna volgt de creatie. Vaker krijg ik complimenten van de patiënten, collega’s, familie en vrienden. Een enkele keer vindt iemand het niet zo mooi, maar dat maakt niet uit. Ieder zijn smaak.

Get ready with me, step by step….
(Linksonder zonder make-up, dan met basis, daarna met oog make-up)

Liefs,

Mirte

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email 0 Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *