M/V


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares × http://www.rgbstock.com/bigphoto/mmKVlOc/Gender+Icons+2 Bron http://www.rgbstock.com/bigphoto/mmKVlOc/Gender+Icons+2/caption

Mannen en vrouwentaken, bij ons lopen ze in elkaar over. Zo is sla husselen, strijken en wassen bij ons geen vrouwentaak en een oprit leggen, stenen slepen en het vuilnis buiten zetten geen mannentaak. Het biedt ruimte om te doen waar je goed in bent. Hoewel mijn lijf toch niet voor zwaar werk gemaakt is en Rob toch echt de ingewikkelde truitjes terug in de wasmand mikt als het moeilijk te strijken lijkt.

Een vakantie boeken is ook echt een mannen taak bij ons. Ik haat het om uren achter de computer te zitten en hotels en routes met elkaar te vergelijken. Met veel gemopper stort ik me dan toch in dit avontuur en dan valt het allemaal wel mee (zeker omdat dan alles al zo goed als voorgekauwd is). Ik hoef nog maar een paar keuzes te maken. Dat lukt dan nog wel.

Een echte vrouwentaak bij ons…. mmm eigenlijk niks, behalve het konijn verzorgen. Ik hoef niet echt veel te doen thuis. Arme Rob, ik denk dat ik toch maar eens iets vaker de sla hussel…

Liefs, Mirte

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *