Uitdaging


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Foto op 05-08-13 om 21.19Een streber, dat is misschien wel een woord dat bij me past. Ik heb altijd de drang om te bewijzen dat ik het wél kan. Als het me gelukt is, verlies ik mijn interesse en begin aan iets anders. Altijd op zoek naar een uitdaging en vol enthousiasme beginnen aan een nieuw project. Nu mijn nieuwe project yoga is, verdwijnt hardlopen naar de achtergrond. Daar heb ik tenslotte de 10 km/ 1 uur lopen gehaald. 

Yoga blijft me echter prikkelen. Door de veelzijdigheid van de oefeningen en de mogelijkheid om telkens nieuwe doelen te stellen. Jullie weten dat mijn huidige doel de bhuja pidasana is. Ik ben echter al op mijn smoel beland en heb al meerdere malen in de knoop gezeten. Maar ik ga door! Net zolang totdat ik het kan. Daarna zal wel weer een nieuwe oefening komen waar ik me vol in kan storten. Ik ben voorlopig nog niet klaar met spierballen kweken en aan mijn flexibiliteit werken  :).

Morgen mogen we weer!! Tot morgen yogi’s. Ik heb jullie gemist.

Liefs,

Mirte

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *