Genoten


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

sushi
Bron: http://www.shutterstock.com/s/sushi/search.html

De hele dag zoek ik al inspiratie voor mijn blog. Tot dat er net een lampje ging branden. Waarom schrijf ik niet over de afgelopen week? Eigenlijk had ik foto’s moeten maken. Een paar heb ik er wel denk ik. Afgelopen week was een drukke week, gelukkig leuk-druk. 

Afgelopen maandag heb ik lekker bij gekletst met twee vriendinnetjes onder het genot van sushi! Mmm, gezellig en lekker, wat willen we nog meer?! Meidenpraat, onzin en gelach. Het was weer gezellig dames!

Dinsdag heb ik vrij gehad en voor de eerste keer een rijstevlaai met slagroom gebakken. Hij was heerlijk! (Het recept volgt nog). De rijstevlaai was bedoeld voor mijn yogavrienden, maar Rob kreeg ook een mini-vlaaitje. Je moet altijd je thuisfront te vriend houden ;).

foto-9Samen met mijn medeyoga-genote hebben we een potje van de les gemaakt. We deden steeds een verkeerde houding of pleurden een Vinyasa tussen de oefeningen, waar geen Vinyasa hoorde. Maar het was wel lachen! Daarna hebben we genoten van de vlaai, jammie!

Woensdag heb ik lekker bij mijn zusje gegeten. Dat is elke week weer gezellig. We kunnen alles delen en kunnen niet zonder elkaar. Na het eten snel naar het paard, om te rijden. Helaas wordt het alweer vroeg donker en kunnen we niet meer samen het bos in. We moesten het doen met de grote zandbak. We amuseren ons wel, thanks Butt voor de fijne avond!

Butt

Donderdag vierde mijn zusje haar verjaardag! Dus alweer lekker aanschuiven. Ik ben vast aan het einde van de week een paar kilo bijgekomen ;). Ze hadden heerlijk gekookt. Echt alles uit de kast getrokken, veel te veel natuurlijk, maar als het lekker is blijf je snaaien. Je kent het wel.

Vandaag is een speciale dag. Vandaag is mijn zusje echt jarig. Gefeliciteerd kindje!! En vandaag is de grote dag voor een bevriend koppel! Zij mogen elkaar het ja-woord geven. En wat zien ze er fantastisch uit! Gefeliciteerd lieverds! Jammer dat we er vandaag niet bij konden zijn, maar dat maken we op het feest zeker goed!

IMG_4820 kopie

En nu, ja nu hebben we de kaarsjes aan, lekker wijntje en lekker met mijn vriendje op de bank. Arme knul, hij heeft me de hele week moeten missen. Maar dat maken we komend weekend wel goed. Dikke knuffel schat.

Geconcludeerd was het dus een gezellig week, met lekker eten. Ik heb genoten, het leven deze week geleefd en niet gedroomd.

Liefs, Mirte

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *