Challenge


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Dag 11 (36) kopieNa de 7 days, 7 looks uitdaging ben ik weer op zoek naar een nieuwe uitdaging. Er schieten genoeg opties door mijn hoofd, zoals elke dag 1,5 liter water drinken, elke dag een uur eerder opstaan om mijn yoga practise te doen, 10 km hardlopen, noten leren lezen, zodat ik uiteindelijk een instrument kan bespelen, op naailes, zodat ik eindelijk zelf een broek korter kan maken enzovoort.

Ik weet genoeg uitdagingen, maar is het wel leuk om daar over te bloggen? Het moet natuurlijk ook voor jullie leuk zijn om te lezen. Misschien moet ik er maar een paar combineren, want het zal jullie weinig interesseren hoeveel water ik per dag drink, toch?

Misschien is het wel een leuk idee om een innerlijke challenge met een uiterlijke challenge te combineren. Mmm, ik ga er eens over denken hoe ik dit ga doen. Er is eigenlijk maar één logische reden waarom ik dit wil. Waarom zou je wachten met dingen oppakken als het ook gewoon nu kan? Je blijft achter de feiten aanlopen en ooit kom je op het punt dat je denkt “had ik toen maar”. Kijk, als het een goede reden heeft waarom je iets niet gedaan hebt, dan kun je ermee leven, maar geen tijd is geen goede reden. Zoals mijn schoonvader altijd roept; “geen tijd, geen prioriteit”. Dus, hup, aan de slag!

Liefs, Mirte

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *