Dromen


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

If you can dream it, you can do it – Walt Disney

IMG_2448

Niemand heeft gezegd dat je dromen verwezenlijken makkelijk is. En als je dan eindelijk een droom hebt waargemaakt, heb je weer nieuwe dromen. Zo gaat dat, je hele leven lang. Vroeger toen ik nog een klein Mitje was, wilde ik kassajuffrouw worden bij Bart Smit, geen prinses of ballerina. Nee, niks voor mij. Kassajuffrouw, dat moest het zijn. Totdat ik in groep 8 met mijn vinger tussen de loodzware deur van de apotheek zat. Met tranen in mijn ogen en een verkreukelde vinger, nam de lieve apothekersassistente me mee achter de balie. Ohhhhh! Al die laatjes, wat zou daar in zitten? Op slag was ik mijn vinger vergeten (al deed hij toch nog rete pijn hoor), ik was verliefd. Verliefd op de apotheek, de sfeer, de geur, de uitstraling. Kortom een nieuwe droom. Nog steeds vind ik het een mooi beroep, maar ach, de dromen blijven komen. Nu ben ik teamleider van die fantastische dames in de apotheek en dat maakt me gelukkig. Ik kijk wel wat er nog op mijn pad komt, soms moet het even pijn doen voordat je wakker wordt en een nieuwe droom ziet.

Sweet dreams,

Mirte

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *