Slaap


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

foto-11OMG! Wat een spannend boek! Ik kan altijd helemaal verdwijnen in een boek. Elke vrije minuut besteed ik aan lezen als ik weer eens een goed boek te pakken heb. Na de trilogie van Stieg Larsson, heb ik nog een heel aantal trillers gelezen. Maar niets was weer zo’n pageturner. Het wonderbaarlijke van de trilogie van Larsson, is dat het zo goed in elkaar zit. Je moet wel eens flinke saaie stukken lezen, maar deze stukken zijn onderdeel van het verhaal. Het past gewoon allemaal in elkaar.

Maar goed, na Hypnose, Contract en Getuige van Lars Kepler gelezen te hebben, was ook erg benieuwd naar Slaap. In een woord “WOW”! De vorige drie boeken waren lekker te lezen en hielden me wel bezig, maar de laatste….. ongelofelijk spannend. Je moet wel de vorige drie boeken gelezen hebben om de precieze karakters en de verhaallijn van de hoofdrolspelers te kennen. Maar geloof me, dat is ook absoluut geen straf!

Ik heb op mijn vrije dag tot kwart voor 1 (!) in bed gelegen, met slapende handen, een stijve nek en pijn aan mijn rug. Maar ik moest hem uitlezen. Net nadat ik dacht te snappen hoe het verhaal in elkaar stak, gebeurt er iets op de allerlaatste pagina. De allerlaatste pagina, hoe kunnen ze me zoiets aandoen?

Schrijf door, Lars Kepler aan jullie nieuwe boek! Ik wil weten hoe het afloopt!

Ik klap het boek dicht en beland weer op aarde, maar het houdt me wel bezig.

Liefs,

Mirte

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *