Tijd


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Ice-Watch-Sili-Forever-Blue-Unisex1

Elke manager is er wel bekend mee, time-management. Je ontkomt er niet aan. En ik moet zeggen, het is ook wel eens nodig af en toe. Eerlijk is eerlijk, het is soms een chaos in mijn hoofd en in mijn postvak. Thuis heb ik gelukkig een wandelende agenda. Sinds dat we een gezamenlijke agenda hebben, gaat het prima. Hij zet er dingen in en mijn telefoon begint te piepen. Nu ik het zo schrijf heb ik een persoonlijke secretaresse. Oh, wat een openbaring ;).

Maar goed, time-management. Ik ben dol op to-do lijstjes. Het geeft zo’n lekker gevoel om taken weg te strepen. Het geeft je het gevoel dat je lekker veel gedaan hebt. Je taken afmaken geeft ook een stuk rust, anders blijf je bezig. Ik schrijf ook alles op en dat vraag ik ook van mijn collega’s/partner anders vergeet ik het gewoon. Niet omdat het me niet interesseert, maar omdat het allemaal teveel is in het kopje. Maar een echte time-management freak ben ik niet. Ik vind flexibiliteit en spontaniteit ook belangrijk, waarvoor leef je anders? Spring eens lekker uit de band of doe eens lekker niets, zonder dat in te hoeven plannen.

Helaas heb ik toch altijd te weinig uren in mijn dag. Omdat ik moet werken, aandacht moet besteden aan mijn vriendje, contacten onderhouden, yoga, hardlopen, skaten, met de nijn spelen, koken, huishouden, paardrijden en ga zo maar door. Ik wil gewoon te veel.

Misschien moet ik eens inplannen om hierover na te denken….. of gewoon te leven zoals het komt…

Liefs,

Mirte

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *