Ting Ting Ting


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

IMG_2427_2

Ting Ting Ting, nee, het zijn niet de bellen van de misdienaar, het zijn de bellen van de boksring! Want ik ga het gevecht aan met mezelf. Het is tijd voor de eerste uitdaging.

Ik ga een week lang alle negatieve gedachten omzetten naar positieve gedachten

Nou, als me dat geen uitdaging is! We zijn tenslotte mensen en we houden toch wel graag van mopperen. “Dit is niet goed, dat is niet goed”, “die komt altijd te laat”, “daar heb ik toch geen tijd voor”, noem ze maar op. Mijn oma had altijd de wijze uitspraak “alles heeft een reden”. Nu moet ik eerlijk bekennen dat de reden niet altijd te benoemen is. Vaak worden mensen boos als je zegt dat alles een reden heeft, want waarom is er dan bijvoorbeeld oorlog? Lieve mensen, ik weet het ook niet. Het is de kracht om te accepteren dat het zo is en zelf proberen de wereld een stukje mooier te maken.

Fight for the good site inside you.

Liefs,

Mirte

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *