Warme chocomel-weer


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Set van 4 op 19-11-12 om 15.50 #2

Het komt er weer aan, de herfst en nog erger de winter. Ik ben echt een voorjaarsmens. De deuren kunnen weer open, alles komt in bloei en wordt zo mooi groen. De mensen krijgen goede zin en genieten van elke zonnestraal. De wintermensen vinden de kaarsjes aan zo gezellig, lekker knus met een kop warme chocomel op de bank. Gordijnen dicht en genieten van je huis. Ik snap het wel, dat is het niet, maar die korte dagen die doen me geen goed. Natuurlijk vind ik een warme chocomel lekker en de kaarsjes gezellig, maar die donkere dagen geven zo’n sombere sfeer. Om dat tegen te gaan zet ik het huis op de kop, opruimen, gezellig maken. Als ik dan toch binnen moet blijven, graag dan in een opgeruimd gezellig huis. En weet je wat, dan kan ik straks ook weer extra genieten van het voorjaar! Want zonder winter geen voorjaar, dus laat maar komen!

Liefs,

Mirte

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *