Zusje


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

huwelijk 236

Mijn zusje, ze is mijn beste vriendin. Mijn steun en toeverlaat. We lachen, we huilen, we delen alles met elkaar, we raken nooit uitverteld. Ik zou mijn leven niet kunnen voorstellen zonder mijn zusje. We zijn zo verschillend, maar we snappen elkaar als geen ander. Ik denk doordat we hetzelfde hebben meegemaakt. Het heeft onze band nog sterker gemaakt. Ik heb altijd de ziekelijke neiging om haar te beschermen, ik ben haar grote zus. Maar wat is ze een mooi mens geworden, zo zelfstandig en sterk. Ik ben zo trots op haar.

Vroeger hadden we vaker ruzie, nu eigenlijk nooit meer. Natuurlijk hebben we beide een eigen mening en die meningen komen niet altijd overeen. Maar het mooie is dat we elkaar respecteren.
We hebben elkaar nodig en dat maakt onze band zo mooi.

Kindje, ik hou van jou!

IMG_4820 kopie

Je grote zus, kiendje, pizzabol, Mirte witte poedel, erwt, Mitje

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *