Crea bea!


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

IMG_3105

Zo heerlijk, weer een nieuwe sfeer in huis.  De herfst in huis vind ik altijd een van de leukste dingen om mee aan de slag te gaan. Kerst versiering is ook wel erg leuk, maar zover is het (gelukkig) nog niet. Het creatief bezig zijn vind ik leuk, maar wat geeft het altijd een rotzooi! Overal mos, zand en andere zooi. Maar je moet iets voor het eindresultaat over hebben, toch?

IMG_3107_2Het kampvuurtje in de lantaarn met mos en foambloemen.

IMG_3109

De Leonardo bol gevuld met boomschors, mos en wederom de rode bolletjes om eenheid de creëren in huis. Hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en dat jullie misschien wel inspiratie gekregen hebben.

Liefs,Mirte 0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *