Wonderlijk


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

IMG_0027

De week vol mooie momenten is nog niet om, maar ik wil jullie alvast een gedeelte laten zien. Tot nu toe is de week, hoe zal ik het noemen, wonderlijk. Het is misschien door de challenge dat ik er nu op let, ik weet het niet. Maar het begon donderdag, de dag dat het paardje ons verliet. Het was de juiste keuze en zijn baasje heeft het goed gedaan, maar wat is het altijd verdrietig als je afscheid moet nemen van iets dat je dierbaar is. Ik hoop dat hij het nu goed heeft, hoop… ik weet het eigenlijk wel zeker. Het gaat je goed, Butt.

Op deze trieste dag, misschien wel op het moment zelf, maakte ik deze foto. Na een dag grijs weer, kwam de zon door. Ik vind het zo lekker als de zon naar binnen schijnt. Het maakt me altijd zo gelukkig. Mede doordat ik dan aan mijn vader denk. Hij had op zijn bidprentje staan, “It’s a beautiful day. The sun is shining. I feel good. And no-one’s gonna to stop me now”. En als de zon dan schijnt, dan denk ik altijd even aan hem en wat voor een mooie dag het toch weer is en hoe goed ik het heb.

IMG_3093_2

Op vrijdag waren we hard aan het klussen, overigens al een aantal dagen, maar vrijdag kwam het af. Het huis stond op zijn kop en ik kan jullie adviseren, koop NOOIT matte verf. Na 6 (!) maal het muurtje verven, eindelijk het resultaat waar ik blij van word. We hebben van het begin af aan geroepen, dat we het muurtje zwart wilden. De schilder raadde het ons af, nu weten we waarom, en het werd kiezelsteengrijs. Ook mooi, maar niet zo mooi als dit, vinden wij. Nu hebben we na 2,5 jaar ons hart gevolgd, met dit schitterende resultaat. We zijn er blij mee.

IMG_3120_2

Op zaterdag kwam mijn pakketje binnen. Jippie! Ik word altijd zo vrolijk van pakketjes. Ik had op zoeva.de kwasten besteld. Kwasten kunnen een make-up look maken of verpesten. Ik vroeg me altijd af hoe al die meiden op internet hun make-up zo mooi kregen, totdat ik een jaar gelden de MAC 217 kocht. Dit is een blending brush, hij is duur, maar elke cent waard. Ik wordt zo blij, als mijn make-up goed zit, dan straal je toch meteen?

IMG_3136

Op zondag werd ik wakker aan het strand. Ja, ons nieuwe fotobehang zit op de muur! Het zat niet in 2.18 minuten op de muur, zoals het instructiefilmpje, maar het resultaat mag er zijn. Het is een foto van Texel, die Rob gemaakt heeft. Ik ben gek op de zee en nu kan ik elke dag genieten, van dit mooie plaatje en weer even stilstaan bij het mooie dat de natuur ons te bieden heeft. Kortom, I like it!

IMG_3128

Maandag, ja maandag, hoe zal ik het noemen, mega wonderlijk? Na 2 weken vakantie weer voor het eerst aan het werk. Na 2 uurtjes was ik alweer vergeten dat ik vakantie gehad had, maar dat is ook wel weer lekker. En ’s avonds heb ik mijn Reiki I mogen ontvangen van mijn lieve dinnetje. Hoe speciaal is dat? Als ik bekomen ben, zal ik hier nog wel een speciale blogpost over schrijven. Maar op dit moment moet het nog even aarden.

IMG_3130

Nog drie dagen te gaan en de challenge is weer afgesloten. Ik moet bekennen dat ik een beetje gefoeteld heb. Ik heb de mooie momenten opgeschreven en pas later foto’s ervan gemaakt. (behalve de donderdag). Ik vergeet telkens mijn camera te pakken. Gelukkig kon ik achteraf van deze momenten nog makkelijk een foto maken, dus het was geen probleem.

Hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen, ik vond het in ieder geval leuk om te doen.

Liefs,

Mirte

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *