BLOOPERS!


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

IMG_0396

Mijn blog, het kost heel veel tijd. Ik doe het graag en gelukkig krijg ik ook heel veel positieve reacties. Zou toch erg zijn als ik mijn best zou doen en jullie zouden het niet leuk vinden? Gelukkig is dat niet het geval. Voordat ik een blogpost maak moeten er vaak ook foto’s gemaakt worden. Er worden dan heeeeeeél veel plaatjes geschoten. Soms wel 500 voor 1 post. Deze moeten dan uitgezocht en bewerkt worden. Er zijn altijd maar een paar foto’s blogwaardig. Vaak moet ik ook lachen om foto’s, kijk maar mee.

Je bakt cupcakes en die mislukken dan finaal, platte hap!

Heb je een mooie foto, is hij wazig, fijn…..IMG_2398  Je valt om tijdens de yoga net als de camera een foto maakt, kabam!IMG_2828_2

Of je probeert met moeite in een houding te komen (je hebt 10sec) en dan gebeurd er dit…

IMG_2964_2_Fotor_Collage1Niet echt charmant toch? Maar speciaal op het verzoek van mijn collega’s, de bloopers. Ja lieve lezers, het leven van een blogSTER gaat niet over rozen.

Liefs,

Mirte

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *