Love


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

IMG_1530Jullie hebben nog 2 momenten van afgelopen week tegoed waar ik blij van werd. Nou hier zijn ze dan.

Op dinsdag had ik lekker vrij. Het was guur herfstweer en de wind suisde om het huis. Heerlijk om dan met een boek op de bank te kruipen. Kopje thee, chocolaatjes, mmm. Dat is al een geluksmomentje op zich, maar wat me echt gelukkig maakte was mijn Binqy. Het maakt hem niet uit of het regent of stormt, hij komt elke morgen enthousiast naar me toe. In mijn opinie dat hij me lief vind, maar ik vrees dat zijn opinie is dat hij dan eten krijgt. Whatever, hij is enthousiast als hij me ziet. Ik kon geen foto maken, want door de wind had hij een vreselijke bad-hair-day. Ja, konijnen kunnen daar ook last van hebben, dus dat moet je dan respecteren. Om toch een foto aan het verhaal toe te voegen, eentje op een mooie lentedag waar zijn kuif wel goed zit. Pssst, niet verder vertellen hè….

En dan nog het woensdag momentje….. lekker warm douchen met een favo doucheschuim. Ik heb er een aantal in de douche staan, zodat ik kan kiezen. Soms ben ik een mandarijntje, soms een fris mintje en een andere keer heerlijk relaxt met kersenbloesem. Het ligt aan mijn mood welke geur ik kies. Eigenlijk denkt ik er niet echt bij na, het gebeurt gewoon.

foto-18

Zo, de challenge zit er weer op. Leuk om weer even terug te lezen. Dat is sowieso leuk aan een blog. Dingen die je anders gewoon zou vergeten, staan nu zwart op wit. Je realiseert je dan wat je hebt en wat je bereikt hebt. Ik kan het iedereen aanraden.

Liefs,

Mirte

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *