Verslaafd!


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

IMG_3171

Ken je dat, van die dingen waar je niet vanaf kunt blijven? Als je er eenmaal aan begint, dan is het hek van de dam. Een van die dingen voor mij is after eight, oftewel chocola met slijmie volgens mijn zusje (toen ze klein was). Ook wel een leuk verhaal om te vertellen, maar off topic, koeken met een heuveltje zijn eierkoeken, het is maar dat je het weet ;).

Als ik begin aan after eight kan ik niet meer stoppen, gelukkig word ik tegenwoordig veel sneller misselijk dan vroeger. Toen at ik gerust met mijn zusje een hele bonbonblock. De rem zit er dus eerder op, maar ze blijven verslavend!

Verder ben ik verslaafd aan to-do-lijstjes, het is zo fijn om dingen af te kunnen strepen. Maar de taakjes uitvoeren vind ik natuurlijk minder. Hieraan vast gekoppeld hou ik van controle. Alles op papier en overzicht. Als ik dat niet heb word ik onrustig en ga ik als een gek aan de slag om overzicht te krijgen. Pas dan, keert de rust terug en is weer alles lekker opgeruimd.

Het is waar, ik raak verslaafd aan bloggen! De ene keer gaat het beter dan de andere keer. Ik heb vaak erg weinig tijd om te schrijven en dat vind ik jammer. Als ik dan ergens mee bezig ben denk ik “oh, daar moet ik over bloggen” en dan schieten de teksten door mijn hoofd. Vaak kan ik op dat moment geen foto maken (wat ik overigens erg moeilijk vind aan het bloggen) en schiet de blogpost er weer bij in. Kon je maar foto’s uit je geheugen halen, dat maakte het allemaal een stuk makkelijker. Mijn doel is om mijn blog een stuk mooier te maken en hopelijk vind ik een mooie oplossing voor de foto’s. Dat is toch een erg belangrijk onderdeel van een blog, dus als iemand tips heeft…

Oh ja, en waar ben jij verslaafd aan?

Liefs, Mirte

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *