Mijn favoriete make-up producten


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

IMG_3179

Zoals jullie weten ben ik dol op make-up. Ik geef er mijn laatste cent aan uit en ik kan mezelf makkelijk verwennen met een luxe product. Mijn favoriete make-up merken zijn Dior, Urban Decay en MAC. De producten van deze merken gebruik ik elke dag.

Mijn basis bestaat uit de Dior nude BB creme in de kleur 002. Deze poeder ik af met Mac prep and prime transparent finishing powder, om alles goed te fixeren. De Diorskin Rosy Glow blush kwam uit de Limited edition van de springcollectie 2012, maar is gelukkig nu vast in het assortiment. De Mac Lightscapade highlighter maakt de basislook helemaal af.

Nooit een oogschaduw, zonder goede oogschaduwbasis. Dat is het geheim. Ik ben dol op de Urban Decay primer potion, deze is helaas niet meer in Nederland te koop (geen enkel product meer van UD). Maar zeker de moeite waard om uit het buitenland te halen. Ik heb 2 soorten, de neutrale en de glimmende variant. Ik ben dol op alles wat glimt!

IMG_3182

Voor de ogen kies ik altijd voor kleuren die op dat moment bij me passen. Soms fel, soms rustig, maar meestal wel met glans of glitters. Dat geeft een fris effect. Ik heb heel wat verschillende dozen oogschaduw. Mijn favoriete doosjes blijven de Urban Decay nakend 2 palette, omdat je hier alle kanten mee op kan en de Dior 5 couleurs 764 Fairy Golds. I love it, helaas is het een Limited edition uit de kerstcollectie 2012. Sorry…niet meer te krijgen dus.

IMG_3195_Fotor_Collage

De  look maak ik natuurlijk af met een van de mooie oogpotloden van UD. Wat een lekker zacht oogpotlood, ook goed te smudgen en waterproof! En in heel veel kleuren te krijgen. Mascara ben ik niet zo vast mee. Ik koop vaak wat in de aanbieding is en redelijke recenties krijgt. Ik heb vrij makkelijke wimpers en heb dus niet het beste van het beste nodig om ze netjes in model te krijgen.

IMG_3187

Als laatste komt er nog een lippenstift aan te pas, maar meestal pas als ik op locatie ben. Mijn favorieten blijven de Dior lipsticks, ze voelen zacht aan en blijven lekker lang zitten.

Zo… ik ben klaar voor de dag.

Liefs, Mirte

 

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *