Proost!


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

IMG_3223_2

Wijn, ik ben er gek op. Mij kun je echt blij maken met een goed glas wijn. Het maakt het eten net iets lekkerder, je avond net iets gezelliger en je kunt er zo lekker van genieten. Niet dat ik pro-alcohol ben hoor, je kunt net zo goed lekker eten of een gezellige avond hebben zonder alcohol, maar je doet me er wel een plezier mee. Mits het drinkbare wijn is!

Bij ons gaat er 1 fles wijn per week doorheen. Hier doen we dan 2 avonden mee en kunnen dan ook echt genieten van een betere wijn. We kopen graag wijn op internet, bij de slijter om de hoek of laten het zelfs uit Amsterdam komen. Mark van de wijn is een echte kenner en verkoopt lekkere wijnen. Hij heeft de lekkerste rode wijn die ik ooit gehad heb in zijn assortiment, Spätburgunder Spätlese Trocken uit 2011. Mmmm, daar kunnen we geen genoeg van krijgen!

IMG_3230_2

IMG_3233_2

Ook zijn we trouwe klant bij Villavino, altijd prima levering en lekkere wijnen met een duidelijke omschrijving. Het is altijd een verrassing wat je krijgt als je online wijn besteld, maar eigenlijk zijn we nog nooit op de koffie gekomen. Het is dus zeker de moeite waard.

Soms kun je ook echt geluk hebben bij de supermarkt, maar hoe moet je kiezen tussen al die flessen? Gelukkig bestaat er zoiets als de wijnalmanak, waar we zeer dankbaar gebruik van maken. Ook horen we ervaringen van anderen, of zoeken we iets uit aan de hand van de kaartjes of de gewonnen prijzen. Succes met het uitzoeken van een lekkere fles wijn en laat het smaken.

Proost,

Mirte

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *