Weekend in foto’s


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

IMG_3237_2

Tegenwoordig begint mijn weekend op vrijdag, jaaaaa! Al moet ik zeggen dat ik op vrijdag nog in mijn werkmodus zit en erg productief ben. Lees mee voor mijn weekend…

De vrijdag bestond uit bloggen, bloggen, bloggen, beetje internetten, hele huis poetsen en boodschappen doen. Maar wat wil je als je al om 6.40uur naast je bed staat en een uur later koffie zit te drinken met iemand van het bouwbedrijf van je huis. We hadden een klacht en nu blijkt er vocht in de muur te zitten. Niet blij mee!

Zo’n vrije dag is altijd super druk en zonder structuur. Ik betrap mezelf erop dat ik dan vergeet te eten en nog erger ik vergeet te drinken. Op een gegeven moment ga je toch snaaien. Slecht hè. Gelukkig duurt het dan niet meer lang voordat mijn vriendje thuis komt. Na het eten moe maar voldaan op de bank, heerlijk toch?IMG_3250_2

Zaterdag was erg relax. Alles was af wat normaal gesproken op de to-do-list voor zaterdag staat. Lang leve de vrije vrijdag! Lekker de hele dag lezen, kaarsjes aan en een stoofpotje met pruimen. Mmm, erg lekker, zeker een aanrader. Heerlijk in combinatie met een lekker biertje uit Texel. Goede herinneringen aan een super vakantie.

Het boek dat ik aan het lezen was, heet Zusje van Rosamund Lupton. Ik moest even wennen aan de schrijfstijl. Ik had ook nog nooit een boek van deze schrijfster gelezen. Het is geschreven in een briefvorm, waarin de ene zus de andere schrijft. Al vrij snel heb je door dat er een misdrijf is gepleegd. Gelukkig blijft het wel spannend tot op het einde. Zeker de laatste pagina’s vond ik pageturners! Een lekker boek voor een luie dag.

IMG_3253_2

Zondag gezellig bij mijn ouders langs. Alweer een heleboel veranderingen aan het huis dat we nog niet gezien hadden. Het wordt echt een lekker warm paleisje! ‘S avond nog even snel het rooster afmaken voor het werk. Een nieuw excel bestand gebouwd om ervoor te zorgen dat de taakverdeling zo optimaal mogelijk is. Kunnen we er weer tegen.

Hoe was jullie weekend?

Liefs, Mirte

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *