Mijn week


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

foto-19

Het is weer weekend! Dat betekent dat er weer een week hard werken op zit. Gisteren was ik zo moe dat ik om half 10 al in bed lag. Lekker het klokje rond geslapen, zodat ik weer fris kan bloggen vandaag! Lees mee voor mijn week…

Ik weet het niet, deze week ben ik ietwat onrustig. Ik haat dat gevoel, maar ik weet inmiddels dat haten niet helpt. Dat je het moet accepteren en een plekje moet geven. Pas dan zal het je verlaten en kun je alles weer aan. Misschien ben ik gewoon erg moe en daar helpt drukte op het werk ook niet mee natuurlijk. Ach ja, we zien wel hoe het loopt. Nu is het in elk geval weekend en daar heb ik zin in!

We kregen bonbons op het werk van een fabrikant. Kijk wat een leuke opdruk op de doos! Werd er meteen helemaal vrolijk van!

Afgelopen week heb ik niet op mijn yoga matje gestaan, zo balen! Ik vind het altijd heerlijk om me uit te leven op de mat. Mijn eigen grenzen te ontdekken en daarna te genieten van de tintelingen van al mijn 72.000 nadis (zenuwuiteinden). Het geeft altijd zo’n “ik-leef-gevoel”.

Verder werd ik verrast door twee tweets van grotere bloggers! Zo leuk! Voor hun vast heel normaal, maar ik vind het zo speciaal dat ze zo gewoon zijn gebleven. Het zijn ook maar gewoon meiden, niet meer niet minder. Ik geloof dat het hun kracht is om normaal te blijven, iets dat ik absoluut ook ambieer en respecteer. Go girls! Ik volg jullie met plezier.

Schermafbeelding 2013-11-15 om 10.54.56 Schermafbeelding 2013-11-15 om 10.54.32

 

Gisteren ben ik naar een cursus geweest over declareren, vergaderingen gehad. Eigenlijk niks interessants voor mijn blog. Mijn werk is niet echt iets om over te bloggen. Vandaag ga ik bloggen, wasjes doen, misschien een beetje poetsen en boodschappen doen. Ook dat is het leven van een blogster ;).

Fijn weekend allemaal, liefs,

Mirte

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

1 Comment on Mijn week


  1. vintagirie

    15 november, 2013 at 19:34 (3 jaar ago)

    Altijd leuk om tweets te krijgen! Weekend!!

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *