Ready go!


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

IMG_3468

Omdat mijn ready go van de vorige keer goed in de smaak viel en ik altijd complimenten krijg over deze ooglook, heb ik hem bij deze voor jullie stap voor stap gefotografeerd. Kijk je mee?

Schrik niet, dit is mijn blote-batsen-gezicht. Wat een contrast hè, make-up kan zoveel doen.

Zorg voor een goed gereinigd gezicht. Zoals je ziet is mijn gezicht altijd erg onrustig, rode vlekken en pukkeltjes. En dat op mijn 28e.

IMG_3266

Zorg altijd voor een goede basis. Een mooie foundation die goed past bij je huidskleur, eventueel concealer en een poeder om het geheel af te poederen. Dit zorgt ervoor dat je make-up goed blijft zitten en dat er geen overmatige glans ontstaat. Niemand wil een glimworm zijn, toch?

IMG_3311

Zorg altijd voor een goede oogschaduwbasis en teken zonodig je wenkbrauwen bij. Gebruik een blush om weer kleur in je gezicht aan te brengen. Ik gebruik altijd nog een highlighter om een gezonde look te krijgen, maar dat hoeft natuurlijk niet.

IMG_3327

Als je dit alles niet gebruikt kun je vanaf hier lezen hoe je de ooglook maakt. Begin met een glanzende zilveren oogschaduw nadat je een oogschaduwbasis hebt aangebracht. Verder heb je nog een mat-zwarte oogschaduw nodig. Een oogpotlood, een eyeliner (optioneel) en mascara.

IMG_3346

De zilveren oogschaduw breng je aan over je hele ooglid.

IMG_3394

Vervolgens maak je met een kleiner kwastje een < vorm aan de buitenkant van je ooglid. Dus langs je wimperrand en je arcadeboog en verbind deze in een puntje.

IMG_3401

Blend met een fluffy kwast alles mooi uit. Dip weer even in de zilveren kleur en vervaag de zwarte kleur in je arcadeboog.

IMG_3411

Als beide kleuren in elkaar overlopen, omlijn je je ogen met een oogpotlood. Als je een strakke winged liner wil kun je een eyeliner gebruiken en onder het ooglid een oogpotlood.

IMG_3435Maak je look af met een lik mascara en eventueel een lipstick.

IMG_3470

Vind jij deze look ook meteen heel kerstig?

Liefs, Mirte

 

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

2 Comments on Ready go!


 1. Mirte

  17 november, 2013 at 10:35 (3 jaar ago)

  Dank je Jana!

  Beantwoorden


 2. Jana

  16 november, 2013 at 13:48 (3 jaar ago)

  Leuk gedaan !Die lipstick staat je echt goed x Jana

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *