Gezond


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

IMG_0166Vinden jullie het ook zo moeilijk om gezond te doen tijdens deze maanden? De winkels liggen er vol mee, chocolade, pepernoten, lebkuchen, noem maar op. Ik kan er zo moeilijk vanaf blijven. Chocoladepepernoten zijn killing. Ik moet en zal er een paar snaaien. Nu is dat niet erg, maar een lekker stuk fruit schiet er dan bij in.

Gisteren op de yoga was er zelfs geen fruit. Ik ben zo gewend om van de mat te komen en me dan op te krullen met een kop kruidenthee en een stuk fruit. Zo lekker, maar helaas is er geen fruit in de winter. Dat past niet bij de winter. Ik snap het wel, fruit is fris en daar hebben we al genoeg van in de winter, maar waar halen we dan onze vitamientjes vandaan? Gelukkig ben ik apothekersassistente en weet ik wel de juiste pillen te vinden om te compenseren, maar toch. Het voelt een beetje vreemd, nietwaar?

In de winter kiezen we ook niet snel voor een lekkere salade, maar voor een vol bord stampot. Warm in de buik, het zal wel van vroeger komen. Je voorbereiden op de winter, spek creëren. Al hebben we daar tegenwoordig niet over te klagen in de westerse wereld. Ach, het geeft niet dat we bunkeren, dan hebben we weer allemaal een goed voornemen voor het nieuwe jaar.

Liefs, Mirte

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

2 Comments on Gezond


 1. De Dotties

  22 november, 2013 at 20:35 (3 jaar ago)

  Het is inderdaad heel moeilijk als je de winkel binnengaat dat vol met snoep en chocolade ligt!

  Beantwoorden


 2. vintagirie

  22 november, 2013 at 20:12 (3 jaar ago)

  Ik mis het ook! Al heb ik gister heerlijk twee peren opgegeten en ik twijfel of ik dat nu ook zal doen.

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *