Ochtend- of avondmens?


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

IMG_2453Kan het ook zo zijn dat je niet in een hokje past? Of als je me dan toch in een hokje wil stoppen, ben ik dan een dagmens? Ik sta niet graag vroeg op en lig het liefst lekker vroeg in bed. Ik ben niet meer zo erg dat ik eindeloos snooze, eigenlijk snooze ik niet meer. Als mijn wekker gaat ben ik al wakker van mijn vriendje. Als eerste pak ik mijn telefoon en check ik mijn mail, facebook en blogs. Na een kwartiertje sta ik op. Dat gaat al een stuk beter dan vroeger. Vroeger moest ik altijd 2 keer het ontbijtnieuws gezien hebben voordat alles was doorgedrongen en ik aan mijn dag kon beginnen. Tegenwoordig interesseer ik me minder in de ellende. Niet dat ik mijn kop in het zand steek voor de problemen in de wereld, ik krijg toch wel de informatie via social media of het avondnieuws, maar mijn dag begin ik nu relaxter. Na mijn boterhammetje en een bekertje melk (jaja, geen koffie meer) ga ik me lekker douchen en opmaken. Dan snel naar het werk. Daar kan ik er ook niet tegen als ik meteen op de mat word aangevallen. Ik wil eerst even binnenkomen en daarna mag je me alles vertellen. Tegen een uur of 10 ben ik volledig ontdooid. Daarvoor kan ik ook prima functioneren hoor, maar ben ik alleen niet zo gezellig.

’s Avonds vind ik het heerlijk om vroeg mijn bedje in te kruipen. Vooral in de winter eigenlijk. Heerlijk, lekker warm. Ik slaap graag. Maar ook dat gaat beter. Ik begin niet meer om half 10 te zeuren dat ik naar bed wil. Mede door het bloggen! Jullie hebben een goede invloed op mij! Ik heb iets om handen en merk dat jullie graag mijn blog lezen. Dat geeft extra motivatie om vaker te schrijven. Maar door de week rond een uurtje of 11 is het lampje toch wel uit hoor. Tja, dat kun je ook geen avondmens noemen toch?

Toch maak je je dromen niet waar in je bedje. (huh, dromen doe je toch in bedje??) Dus, hup eruit en live your life!

Liefs, Mirte

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

3 Comments on Ochtend- of avondmens?


 1. Lisa

  27 november, 2013 at 17:50 (3 jaar ago)

  Ik zou mezelf ook niet in een hokje willen plaatsen – ik ben dol op ochtenden omdat alles nog mogelijk is maar ik haaat uit bed komen, en avonden vind ik ook wel prima, maar dan lukt het me niet meer om productief te zijn. Ik zou het dus ook niet weten 😉

  Beantwoorden


  • Mirte

   27 november, 2013 at 21:33 (3 jaar ago)

   Gelukkig dames, ik dacht al dat ik de enige was die niet in een hokje past 😉

   Beantwoorden


 2. Jana

  26 november, 2013 at 21:18 (3 jaar ago)

  Leuk geschreven ! Ik kan eigenlijk vroeg op maar ook lang wakker blijven 😀 x Jana

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *