Opgeruimd


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Live your life: 2 fotoOpgeruimd staat netjes, maar is ook goed voor de rust in je hoofd. In de westerse wereld moeten we zoveel doen en zoveel onthouden. Voldoen aan de normen en waarden die ons gesteld worden. We moeten gezond eten, er goed uitzien, je werk goed doen, sporten, sociale contacten onderhouden (en dan begin ik nog niet eens over social media) en ga zo maar door. We moeten moeten moeten. Maar wat nu als we mogen mogen mogen?

Dat zou toch veel gemakkelijker zijn? Je ruimt je huis voor jezelf op, je trekt aan wat je zelf leuk vindt en vertoont je dus niet in Ugg’s (want kom op nou, die zien er toch niet uit??). Je eet wat je lekker vind en waar je jezelf goed bij voelt. Dat zou toch heerlijk zijn? Niets is zo frustrerend als altijd maar het moeten. Eigenlijk moeten we van onszelf ook heel veel.

Maar eerlijk is eerlijk, je moet ook dingen. Je kunt slechts niet op je werk verschijnen, omdat je er toevallig geen zin in hebt. Of in je kloffie op een belangrijke vergadering verschijnen. Of je rekeningen niet betalen. Ja, ik weet het, sommige mensen kunnen dat, maar dat is niet mijn stijl. Ik denk dat ik toch maar weer eens aan mijn to-do-lijst begin. Daar wordt ik tenminste rustig van. Lekker afstrepen en dan genieten van de rust in je hoofd. Dat je niks meer moet en alles mag.

Fijne zondag. Liefs, Mirte

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *