Live my life / 2


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

foto 1-7Alweer een week om, dus tijd voor een weekoverzicht! Een bewogen week, met een lach en een traan. Hoe cliché, maar waar. 

foto 1-6Knoopjes naaien, het stond op mijn to-do-list. Niet bepaald de leukste bezigheid, maar anders verdwijnt het nooit van de lijst. Dus toch maar mijn schattige naaikistje, die overigens met liefde samengesteld is door mijn schoonmoeder, uit de kast en beginnen maar. Meestal zijn het een aantal klusjes, maar dit keer was het maar 1 knoopje. Zo klaar dus… Check!

foto 2-7Ook Bloggers moeten gewoon wassen, strijken, vouwen en de hele tralala. Ik heb een hekel aan zo’n volle manden, maar als het dan eenmaal klaar is, is toch fijn, nietwaar?

foto 4-4Zo lief, speciaal van Kim theïne vrije thee. Lekker! Acai en blauwe bes, iets zoet, maar erg lekker. En kijk dat lieve kaartje! Ze maakt ze helemaal zelf, kijk op haar site voor alle tekeningen en de toepassingen. Aanrader!

foto 3-8Oh nee hè, we hebben een lek. Papa was zo lief om het tegeltje onder de douchebak weg te pakken zodat we goed konden zien waar het lek vandaan kwam. Erg jammer dat na 2,5 jaar de kit al slecht is?!

foto 4-7Met mijn zusje naar de schoonheidsspecialiste staat gelijk aan lachen, gieren, brullen. Zodra wij binnenkomen gaat de zogenaamde “tingel-tangel-muziek” uit en gaat de radio aan. Afgelopen zaterdag de mega top 50 #1 top 100, snap je hem? De 100 beste nummer 1 platen uit de mega top 50. Met oa Bohemian Rhapsody-Queen, Somebody to love-Queen, Dat ik je mis-Maaike Ouboter. Hoe toevallig is dit op de sterfdag van mijn vader?

foto 4-5Daarover gesproken ik kreeg een super lief boeket bloemen van mijn vriendje. Omdat ik het zwaar zou hebben deze dag. Met een rode roos, symbolisch, wij weten wel waarom. Bedankt snoes <3!

foto 3-7Verder heb ik in een paar uur het boek ‘Morgen ben ik weer thuis’ van Simone van der Vlugt uitgelezen. Mwha, spannend maar niet geweldig. Ik had gehoopt dat het verhaal van Lois, de rechercheur meer belicht zou worden. Het is namelijk een vervolg op ‘aan niemand vertellen’. Maar dit gebeurde amper, jammer. Het verhaal las lekker weg. Een paar uurtjes later had ik het uit.

foto 3-6Oh ja, dit kon ik niet voor jullie achterhouden. Mijn zusje smeerde een boterhammetje voor me. Hoe lief?! In blokjes zoals vroeger. Love ya!

Hoe was jullie week?

Liefs, Mirte

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *