2 werelden


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Bron: Pinterest (kan officiële bron niet vinden)

De blogwereld en de echte wereld zijn 2 verschillende dingen. Echter, ze overlappen elkaar gedeeltelijk. In de echte wereld ben ik altijd op zoek naar inspiratie. Loop ik in de winkel, komt er een idee voor mijn blog. Lees ik een artikel, heb ik daar ook wel mijn mening over. Allemaal blogvoer dus. Maar niet alles kun je zomaar op internet slingeren. Om de simpele reden dat het jullie niet interesseert dat ik me erger aan de man bij de kassa en om nog een reden. Je komt de mensen in de echte wereld soms ook face to face tegen. Het is zo makkelijk om alles veilig achter je scherm de wijde wereld in te sturen. Maar niet iedereen deelt dezelfde mening, waardoor je in de echte wereld flink tegen de lamp kunt lopen.

Ik snap niet dat mensen de drang hebben om alles wat ze vinden te delen met de hele wereld. De meeste vreemde Twitter berichtjes vliegen het world wide web op. Oké, ik deel ook mijn persoonlijke mening op mijn blog en geef je een kijkje in mijn gedachten. Maar heel erg selectief. Ik bepaal wat ik wil delen en wat jullie van mij weten. Daar is mijn blog op gebaseerd, persoonlijk, maar toch selectief.

Wat het leuke aan een blog is, is dat mensen je op een andere manier leren kennen. Vreemd eigenlijk hè, dat mensen je in de echte wereld helemaal niet zo goed blijken te kennen. Ook in de echte wereld bepaal je wat je vrij geeft en wat niet. Maar zijn we het ook niet verleerd om naar elkaar te luisteren? We hebben het altijd druk en zijn met onszelf bezig. Een bijwerking van de moderne wereld vrees ik. Ik kwam dit mooie citaat van Nelson Mandela tegen en nam me voor om in beide werelden de wereld een stukje mooier te maken. Doen jullie mee?

We can change the world and make it a better place. It is in your hands to make a difference – Nelson Mandela

Liefs, Mirte

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *