Goede raad, kost niks


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

IMG_2050Geinspireerd door de blogpost van Laura, wil ik jullie mijn goede raad geven. Ik weet het, ik ben pas 28, maar ik ben ervan overtuigd dat elk mens leert en de goede dingen uit zijn of haar fouten/teleurstellingen/ervaringen kan halen om anderen te inspireren. Ik hoop dat ik mensen inspireer door mijn blog. Ik geef dingen van mezelf bloot om anderen te laten weten dat ze niet de enige zijn, in bijvoorbeeld het hebben van angsten of het verliezen van een dierbare. Het bloggen geeft me teven de mogelijkheid om te verwerken. Mijn ervaringen op papier zetten geeft me rust in mijn hoofd. Als ik dan hoor dat iemand zich erin herkent, geeft me dat een goed gevoel. 2 Vliegen in 1 klap dus.

Maar goed, jullie popelen vast om mijn wijze raad te horen. Daar wil ik natuurlijk wel eerst even een kanttekening bij maken. Wat voor mij werkt, werkt voor een ander niet. Daarmee kom ik ook tot mijn eerste raad.

Volg je eigen hart. Hoe cliche, ik weet het. Maar alleen jij weet wat goed voor je is. Wat voor jou goed voelt en jouw manier is om te bereiken wat je wil bereiken.

Accepteer je grenzen. Hoe moeilijk dat ook is. Alleen met acceptatie kun je iets bereiken. Anders loop je steeds tegen muren op en voelt het als falen terwijl je dat juist niet wil.

Doe de dingen waar je bang voor bent, maar wel graag wil doen. Dingen die je beperken in het leven geven geen voldaan gevoel. Durf met de angsttijger in je te vechten. Ga de confrontatie aan en Live your life and grow!

Zo, oma heeft gesproken. De conclusie:

Zoek je eigen grenzen op en accepteer deze, wanneer je het belangrijk vind, verleg deze, maar volg ten alle tijde je hart.

Liefs, Mirte

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *