Mooi is een subjectief begrip


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

IMG_1782Veel mensen vinden me mooi. Komt het omdat ik lekker in mijn vel zit? Het verbaasd me namelijk zo. Ik ben niet extreem knap, al ben ik zeker niet ontevreden hoor. Het is alleen zo opvallend dat er minimaal 2 keer in de week iemand zegt dat ik steeds mooier word. Dat kan geen toeval meer zijn, toch? En het zijn zowel mannen als vrouwen, strange….

En eerlijk is eerlijk, het maakt je dag toch helemaal goed als je een complimentje krijgt? Vooral iets oudere mannen, maken me complimenten. Van de week wilde zelfs nog een kerel me meenemen in zijn fietstas en een andere op de stuur van zijn fiets. Als een patiënt 50 jaar jonger was geweest, wilde hij met me trouwen. Mijn make-up is zo mooi volgens een vrouwelijke patiënte en volgens meerdere mensen zie ik er met de dag beter uit. Tja, ik doe er niks voor. Althans niet aan mijn uiterlijk. Ik verzorg me natuurlijk wel goed, maar het is niet dat ik me uitdagend kleed ofzo. Ik ben ik, gewoon zoals ik ben.

Het komt denk ik door mijn groei en de motivatie om me te ontwikkelen in hopelijk een mooier mens. Misschien is dat wel wat men ziet. Bewust of onbewust. Ik wil niet opscheppen, heus niet, het verbaasd me zelfs dat mensen me zo zien. Van al die positieve energie die ik ontvang probeer ik iets terug te geven. Ik maak complimentjes als ik echt iets mooi vind. Je ziet mensen glunderen. Waarom doen we dat niet vaker? Eens de positieve dingen met elkaar delen in plaats van de negatieve?

Ik wil jullie, trouwe lezers, bedanken voor jullie interesse in mijn blog. Al ken ik niet al mijn lezers, ik zie jullie in aantallen, ik ben jullie zeer dankbaar en ik hoop dat ik jullie kan inspireren om een nog mooier mens te worden, dan dat je al bent.

Liefs, Mirte

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *