Rond


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

IMG_3502_2De feestdagen zijn weer voorbij. Heerlijk met familie eten, kletsen en cadeautjes uitpakken. Elk jaar weer een feest. Wat hebben we het toch goed hè?

Nu de feestdagen om zijn (ik hou niet van nieuwjaar) en we moeten uitbuiken is het ook wel weer tijd om even te bezinnen. Na alle drukte, hectiek en de overdadigheid van kerst is het fijn terug te keren in de stilte. De wind raast langs het huis, de haard knettert, lekker met warme sokken en een boek op de bank. Even je ogen sluiten en je laten meenemen op de stroom van gedachten……

Het was voor mij een jaar van afsluiten. Afsluiten en afscheid nemen, elke dag dat hij erbij hoorde te zijn, zoals verjaardagen, kerst, mijn diploma uitreiking, telkens weer. Maar het is goed zo, meer dan goed.

Mijn diploma uitreiking, na 3 jaar ‘zwoegen’. Of ja zwoegen, het viel wel mee, maar mijn scriptie was toch hard werken en heeft veel tijd gekost. Maar waar is al die tijd gebleven die ik nu over zou moeten hebben??

Texel, het eiland waar ik echt niet heen wilde. Ik haat de Nederlandse eilanden (op de ABC eilanden na ;)). Maar waar ik toch rust vond en genoot van de schaapjes. Heel veel schaapjes en fietsen, maar daar hebben we het maar niet meer over. Ik word er nog moe van als ik eraan denk.

IMG_1626

Het jaar waarin ik bij yogaplace binnen liep. Zo speciaal en zo veel lieve mensen leren kennen. Ik groei elke week, zowel mentaal als lichamelijk. Ik vind de rust op de mat, zoek mijn eigen grenzen op en heb weer vertrouwen in mijn eigen lichaam. Niks suffe yoga, het is werken, heel hard werken.

Maar wie met beide benen op de grond blijft staan, kom geen stap verder – onbekend.

Nieuwe vriendschappen en vriendschappen die je los moet laten. Beide een stap vooruit, maar niet altijd even makkelijk. De tijd zal leren wat het me brengt.

Het starten van mijn uitlaatklep, mijn blog. Helaas heb ik veel lezers verloren na de verhuizing van blogspot naar mijn eigen domein. Ik hoop dat dat bijtrekt. Ik heb in ieder geval veel plezier in het schrijven, dus stoppen doe ik voorlopig toch niet. Beter een handje trouwe lezers, dan een hele berg ongeïnteresseerde, nietwaar?

Ook heb ik hele leuke blogs van andere meiden leren kennen. Zo leuk om te lezen, echt een stukje ontspanning. Bedankt LisaJolienLaura en nog veel meer dames!

Ow en als afsluiter wil ik nog even mijn Binqy met jullie delen. Mijn super schattige nijn. Hem kreeg ik in mei. Ben zo blij met hem.IMG_3516

Alvast fijne jaarwisseling allemaal.

Liefs, Mirte

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

3 Comments on Rond


 1. Myrthe

  1 januari, 2014 at 20:16 (2 jaar ago)

  Wat leuk dat je uit de buurt komt. En wat een lief konijntje heb jij! En een prachtige naam hihi

  Yogaplace is ook in Sittard geloof ik, niet? Misschien daar maar eens gaan kijken. Ik heb zelf een tijdje yoga gedaan bij het sporten en wil het graag weer oppakken.

  Gelukkig nieuwjaar!

  Beantwoorden


  • Mirte

   2 januari, 2014 at 07:08 (2 jaar ago)

   Ja klopt, yogaplace ligt ook in Sittard. Ben daar nog nooit geweest, maar het kan niet anders dan super zijn. Goed geschoolde leraren en goede begeleiding. Zeker een aanrader (op de prijs na;))
   Lief hè, mijn nijn. Het is ook een schatje :D.

   Beantwoorden


 2. Lauradenkt

  28 december, 2013 at 10:19 (3 jaar ago)

  Aww wat een lieve foto van je konijntje 😀 En ook lief dat mijn blog erin staat!

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *