Live my Life/1


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

fotoWELKOM IN  2014!

Ja, kerstmis en nieuwjaar is alweer achter de rug. Zitten alle vingertjes er nog aan en hebben we beide oogjes nog? Hier heb ik ff geteld en ik ben tot 10+2 gekomen, prima toch? Ik heb al een tijdje geen live my life meer geschreven. Dit door de geweldig drukke decembermaand, maar nu beginnen we weer fris en fruitig. Lekker hè, al die extra vrije dagen?

IMG_3510De kerstdagen hebben we lekker rustig met familie doorgebracht. Uitslapen, eten, drinken en heel veel The Killing kijken. Zo spannend! Ben benieuwd naar seizoen 4. Deze serie gaat over twee rechercheurs die in seizoen 1 en 2 een moord oplossen van een meisje, Rosie. Seizoen 3 is een verhaal op zich. Wij keken de Amerikaanse versie, dat zich afspeelt in Seattle. Zeker een aanrader als je een paar uurtjes dagen over hebt!

foto 3Tweede kerstdag was mijn vriendje jarig, hieperdepiep! Hij wilde perse rijstevlaai. Nou, dan maken we dat. Hier zie je de vlaai nog zonder slagroom. Ziet er niet zo florisant uit, maar is mega jummie. Klik hier voor het recept.

IMG_3497

IMG_3506Na al die extra kerstkilo’s is het toch weer tijd om de renschoenen van stal te halen. Al briesend begonnen ze hun tocht en waren wonder boven wonder niet extreem uitgeput. Ik blijf  het vreemd vinden dat je je conditie niet echt verliest na een tijdje niet lopen. Ondertussen heb ik alweer een paar keer de pootjes gestekt en is de 5 km weer een feit. Doel van 2014, weer de 10 km halen (liefst binnen een uur). Uhmm, ik voel een challenge aankomen…

foto 4foto 1Toen ik thuis kwam, afgelopen week, stond dit verlaat kerstcadeautje op me te wachten. Thanks, mams! Ik ben er super blij mee! Een vlaaischotel (al noemen de Hollanders het een TAARTplateau?!?), gemaakt van acaciahout uit de Filippijnen.

foto 2Mijn vriendje probeerde een nieuw recept uit, kip in witbier. Voordat ik weer een hoop vragen krijg voor het recept, klik hier. Wij bonden wel nog even de saus met wat allesbinder. Dan is de rijst niet zo droog. Hij kocht ook het mooie bosje tulpen bovenaan deze blogpost voor me. Wat een schatje <3!

Over schatjes gesproken, voor alle Binqy fans:

foto 3-2Liefs, Mirte

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

4 Comments on Live my Life/1


 1. Lisa

  4 januari, 2014 at 16:20 (2 jaar ago)

  Aaaw, dat konijn! Zo lief! Sowieso leuk overzicht, nog een fijn 2014 gewenst! (Of is het hier officieel te laat voor? Ik weet dat nooit…)

  Beantwoorden


  • Mirte

   4 januari, 2014 at 18:45 (2 jaar ago)

   Jij ook een gelukkig nieuwjaar. Mag tot de 6e toch, iets met drie koningen??? Haha ja, wat een schatje hè!

   Beantwoorden


 2. Femke

  4 januari, 2014 at 16:19 (2 jaar ago)

  JOUW KONIJN <3. Wat een enorme lieverd zeg 🙂 Wat goed dat je al de 5 kilometer kan, ik ben geloof ik na 30 seconde lopen al uitgeput. Daarom probeer ik op het moment eerst mijn conditie binnenshuis maar wat op te bouwen haha..

  liefs,
  Femke

  Beantwoorden


  • Mirte

   4 januari, 2014 at 18:48 (2 jaar ago)

   Weer een Binqy fan!!! Het is ook een schatje. Hij spookt altijd van alles uit en hij kan de mission impossible (op zijn zijkant langs de muur op rennen), maar dat heb ik helaas nog niet kunnen filmen.

   Over dat rennen gesproken, zo ben ik ook begonnen, trust me! Komt allemaal goed 🙂

   Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *