Bio is hip


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

foto 1-4Steeds meer wordt het hip, biologisch, ecologisch, fairtrade, dierproefvrij. Je kunt het zo gek niet bedenken, alles wat met de wereld verbeteren te maken heeft, is hip. Niks meer geitenwollensokken-types (al bestaan de extremo’s altijd nog), maar ‘normale’ mensen, die op zoek zijn naar een gezonde levensstijl, of die deze al ontdekt hebben.

En weet je wat het ergste ik, is doe er ook aan mee. En wat nog erger is, ik vind het heerlijk :D! Weg met de slechte E-nummers, de kant en klaar maaltijden en met de bergen suikers. Het is veel lekkerder om zelf te koken, te weten wat je eet. Al lukt het minderen met suikers niet al te best, maar door ze zelf toe te voegen, ben ik me wel meer bewust van wat ik binnen krijg.IMG_0390Een jaar geleden had ik nog nooit van humus, quinoa en goji bessen gehoord. Nu zit ik vrolijk na de yogales op de besjes te kauwen en maak ik quinoa. Al moet ik voor dat laatste nog een lekker recept weten te vinden. De laatste keer was toch niet zo’n succes, dus als iemand tips heeft?IMG_0351Lekkere tussendoortjes op het moment vind ik, noten, gedroogde cranberry’s, gedroogde vijgen/ abrikozen. Hebben jullie nog tips om nog hipper te worden?

Liefs, Mirte

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

7 Comments on Bio is hip


 1. Ellen

  10 januari, 2014 at 22:00 (2 jaar ago)

  Hej Mirte, wist niet dat je een lifestyle blog had! Super zeg. Ik heb laatst ook voor het eerst bio quinoa gegeten. Met wat feta, pijnboompitten, paprika. Dat werk. En vergeet verse kruiden niet. Op internet googelen op de groenten die je toevallig in huis hebt, vind je altijd wel iets.

  Beantwoorden


  • Mirte

   11 januari, 2014 at 09:30 (2 jaar ago)

   He Ellen! Ja al een dik half jaar nu. Ik ga eens op zoek naar recepten. Ik had denk ik net een verkeerde uitgezocht, waardoor het niet zo lekker was.

   Beantwoorden


 2. Winnie

  10 januari, 2014 at 16:15 (2 jaar ago)

  Persoonlijk was ik hier nooit echt mee bezig, maar sinds ik samen ben met mijn vriend (en hij wel gezond en vooral suikervrij probeert te eten) ben ik mezelf bewust geworden van wat voor troep ik eigenlijk eet.

  Op annemerel.com zie ik wel vaker recepten met quinoa voorbij komen die mij lekker lijken, misschien moet je op die website eens zoeken.

  Beantwoorden


  • Mirte

   10 januari, 2014 at 20:09 (2 jaar ago)

   Annemerel, de hardloopdame! Ja klopt, wel gelezen, maar niet meer aan gedacht. Thanks voor de tip!

   Beantwoorden


 3. martina

  9 januari, 2014 at 18:36 (2 jaar ago)

  mmm lekkere dingen!

  Beantwoorden


 4. Lisa

  9 januari, 2014 at 16:21 (2 jaar ago)

  Ik vind quinoa juist overal lekker bij smaken! Omdat het op rijst lijkt, eet ik het meestal bij dingen die ik anders bij rijst zou eten, zoals wokgroenten. Succes ermee! 😉

  Beantwoorden


  • Mirte

   10 januari, 2014 at 11:06 (2 jaar ago)

   Oh ja natuurlijk, daar heb ik nooit over na gedacht. Had allemaal ingewikkelde recepten, waarbij je dan een heel bord bij elke hap dezelfde smaak had, zoals bij risotto. Vriendjelief vond dat geen succes. Ik ga het proberen!

   Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *