Live my life/ 2


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

foto 1

Jaaa, het is weer tijd voor een Live my life! De tweede van dit jaar. Vinden jullie het niet knap van mij dat ik om de dag een blogpost online heb staan (hoezo naar complimenten vissen ;)). Ik hoop dit vol te kunnen houden, maar in drukkere tijden ben ik ook tevreden met om de 2 dagen, maar ik ga voor regelmaat. Dat is het doel. 

foto 2De afgelopen 2 weken stonden dus in het teken van bloggen. Hoe kan dat nu beter dan met mijn laptop in een krulletje op de bank. Ik heb het op de ipad geprobeerd, maar dat is toch geen succes hoor. Met zo’n pennetje op dat toetsenbordje rammen, dat is toch hetzelfde als typen met 1 vinger?!? Nee, geen aanrader, vind ik zelf.

IMG_0043 IMG_0040 IMG_0032Na al het bloggen is het heerlijk om een lekkere wandeling te maken. Zeker met dat zonnetje van afgelopen zondag. We liepen het natuurgebied in en voor ik het wist had Rob weer de camera te pakken. Dan maar even zitten wachten tot hij uit gefotografeerd was, wat overigens mooie foto’s opleverde (ja, zoals altijd schat). In de zon, uit de wind, was het echt heel erg warm, de sjaal vloog al na korte tijd af en de jas open. Het leek wel voorjaar, mijn lievelingsseizoen. Normaal stoppen we bij de plaatselijke kroeg om een biertje te drinken, maar hé, ik heb een buy-stop!

foto 3-2De rest van de week was het natuurlijk gewoon werken, werken, werken. Ik vind het zo heerlijk om dan na een drukke dag op de bank te ploffen met een beker thee. Even ontspannen, blogjes van anderen lezen. Even een momentje voor mezelf.

foto 4-2Afgelopen weken stonden ook weer in het teken van sporten, yoga en hardlopen. Een prima combinatie moet ik zeggen. Afgelopen zaterdag liepen we weer 7,1km (bijna bij mijn 10km doel, YES!). Helaas was de combinatie van een mok chocomel en een boterham met ei niet zo goed bekomen. Met het gevolg dat ik de rest van de middag kotsmisselijk op de bank lag. Achteraf bleek ik toch al iets onder de leden gehad te hebben, want ik ben sindsdien snip verkouden. Agh ja, dan is die 7km helemaal een topprestatie 🙂 (in het kader van positief bekijken). Hebben de renners onder ons ook altijd nog uren zo’n tomatenkop als ik, zie foto?

foto 2-2Als je sport, mag je ook calorietjes eten, al vind ik zelf. Al valt deze zelfgemaakte hamburger wel mee. Veel gezonder dan een hamburger van de mac en ook nog eens lekkerder!

foto 4Panda ogen?? Ik snap niet waar jullie het over hebben?! Ik heb daar nooit last van.

foto 1-3En last but not least. Binqy met een tomaat. Zo, dat waren weer mijn afgelopen 2 weken. Hebben jullie nog leuke dingen gedaan?

Liefs, Mirte

 

 

 

 

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

7 Comments on Live my life/ 2


 1. Maaike

  19 januari, 2014 at 20:38 (2 jaar ago)

  Ja hoor, de tomatenkop is ook hier te vinden, en dat terwijl ik nog niet eens de 5km haal haha!

  X

  Beantwoorden


 2. Femke

  18 januari, 2014 at 10:30 (2 jaar ago)

  Aaawww je nijn, nog een keer: je nijn <3 :3 Wanneer ga je met vakantie en mag hij dan bij mij komen logeren :D?

  liefs,
  Femke

  Beantwoorden


  • Mirte

   18 januari, 2014 at 10:32 (2 jaar ago)

   Haha, is dat ook meteen geregeld! 😀

   Beantwoorden


 3. Laura

  18 januari, 2014 at 01:05 (2 jaar ago)

  Jep, die tomatenkop heb ik ook! En ik gun mezelf ook ALTIJD na het hardlopen een paar goede caloriebommen. Niet echt handig, eigenlijk.

  Beantwoorden


  • Mirte

   18 januari, 2014 at 09:16 (2 jaar ago)

   Gelukkig ;). Die calo-bommen hebben we dan ook dubbel en dik verdiend toch? 😀

   Beantwoorden


 4. Baukje

  17 januari, 2014 at 21:51 (2 jaar ago)

  Panda-ogen? Nee inderdaad, dat zijn toch die mooie smokey eyes waar je het laatst over had? Haha!

  Beantwoorden


  • Mirte

   17 januari, 2014 at 22:04 (2 jaar ago)

   Whahaha! Ja inderdaad

   Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *