Nieuwe lay-out


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Ik ben op het punt gekomen dat ik zeker weet dat ik voorlopig wil blijven bloggen. Mijn lezers zijn de afgelopen week verdubbeld, erg leuk, bedankt! Nu is het tijd voor een andere lay-out, niet meer een standaard thema. Steeds vaker kwam ik het Adelle thema ook bij anderen tegen en dan is je blog meteen niet meer zo uniek. Dus nu zul je steeds iets zien veranderen op mijn blog. Met trots laat ik jullie mijn nieuwe logo zien, de happy buddha.

lylag

 

Ik heb gekozen voor een buddha, omdat deze voor mij geluk, rust en wijsheid uitstraalt. Thema’s die voor mij in het leven belangrijk zijn. Ook symboliseert hij mijn yoga achtergrond, met zijn lotus houding. Het kettinkje en de knot symboliseert de vrouwelijkheid, het uiterlijk. Ook dat vind ik erg belangrijk. Verder vind ik de rust, een blog zonder al te veel poppenkast, erg belangrijk, dus de basiskleuren zullen zwart, wit en roze blijven.

De lay-out is nog niet helemaal af. Ik werk momenteel met een childtheme, waardoor ik steeds kleine dingen kan veranderen vanuit het basisthema, Adelle. Ik ben benieuwd wat jullie er tot nu toe van vinden.

Namasté, Mirte

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

14 Comments on Nieuwe lay-out


 1. Melissa

  21 januari, 2014 at 16:39 (2 jaar ago)

  Ik kom hier net binnen wandelen op de blog :). Ik vind het een erg mooi en prettig thema. Wat een leuk logo, ook wat er allemaal achter zit zie ik meteen in het plaatje terug! Xmw

  Beantwoorden


  • Mirte

   22 januari, 2014 at 07:22 (2 jaar ago)

   Lief thans! Leuk dat je hier beland bent. Veel plezier met lezen

   Beantwoorden


 2. Femke

  20 januari, 2014 at 16:02 (2 jaar ago)

  Wauw, wat leuk en origineel die Budha! Mijn thema is oorspronkelijk ook het adelle thema maar heb het helemaal aangepast haha.

  liefs,
  Femke

  Beantwoorden


  • Mirte

   20 januari, 2014 at 19:56 (2 jaar ago)

   Nu je het zegt! Het is me nooit opgevallen! Ik vind jouw lay-out ook erg mooi, zeker de header!

   Beantwoorden


 3. Mirte

  19 januari, 2014 at 21:23 (2 jaar ago)

  Oh wat lief dames! Fijn dat het in de smaak valt!

  Beantwoorden


 4. Myrthe

  19 januari, 2014 at 21:01 (2 jaar ago)

  Super leuk! I love roze en I love buddha’s! 😀

  Beantwoorden


 5. Dina

  19 januari, 2014 at 20:29 (2 jaar ago)

  Wat leuk gemaakt ook, die buddha!

  Beantwoorden


 6. ohhappymay

  19 januari, 2014 at 16:06 (2 jaar ago)

  Ik weet niet hoe je oude layout was, maar ik vind dit wel mooi! Gewoon een rustige witte achtergornd, maar dan met roze accenten. Ik vind het leuk (:
  Vandaar dat ik je ook genomineerd heb voor de Liebster Award! Hier (http://ohhappymay.wordpress.com/2014/01/19/and-the-nominees-are/) kun je zien wat de vragen zijn. Ik hoop dat je het leuk vind en er wat mee wil gaan doen op je blog!

  xx May

  Beantwoorden


  • Mirte

   19 januari, 2014 at 21:24 (2 jaar ago)

   Bedankt! Ik ga even kijken hoe het precies werkt en dan ga ik ermee aan de slag! Ik waardeer het in ieder geval enorm!

   Beantwoorden


   • OhHappyMay

    20 januari, 2014 at 20:59 (2 jaar ago)

    Ik ben een enorme oen geweest en heb een random naam van iemand die op dit artikel had gereageerd in mijn lijstje van genomineerden gezet, maar wel met een link naar jouw blog! Nu heb ik het opgelost en moet het kloppen. Als er nog iets mis is moet je het me laten weten.

    Beantwoorden


    • Mirte

     20 januari, 2014 at 21:04 (2 jaar ago)

     Haha, bedankt meid!

     Beantwoorden


 7. Laura

  19 januari, 2014 at 11:56 (2 jaar ago)

  Ziet er leuk uit! Goed bedacht, die Buddha, en ik vind de roze accenten in je layout erg mooi en fris staan. Ik kijk uit nar je blogs 🙂

  Beantwoorden


 8. Mirte

  19 januari, 2014 at 10:33 (2 jaar ago)

  Fijn om te horen Saskia! En laat het je smaken!

  Beantwoorden


 9. Saskia

  19 januari, 2014 at 10:28 (2 jaar ago)

  Hallo mirte,
  Ik lees je blogs iedere keer en ik herken er vaak veel in.
  De lag out is erg mooi en rustig.
  Veel succes verder en ik zal je blijven volgen.
  Trouwens het rijstevlaai recept van een paar dagen geleden is een groot succes.
  Ik heb het wel zonder slagroom gemaakt.
  Saskia

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *