Dromen,durven,doen!


1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 1 Flares × http://www.lisanneleeft.nl

Bron (lisanneleeft.nl)

Happy challenge deel 2, weer een mooie opdracht! Denk eens na over de volgende vraag:  Wat is jouw droom? Wat als je morgen wakker wordt en je geen geen beperkingen hebt in geld, vaardigheden, gezondheid, noem maar op, hoe zou jouw leven er dan uitzien?

Eigenlijk zijn we er constant mee bezig, we willen een nieuwe auto, nieuwe schoenen, dat geweldige huis. Maar worden we daar ook echt gelukkig van? Waar word jij gelukkig van? Dat is me nogal een vraag. Het gaat hier niet direct over materialisme, al kan dat wel onderdeel van je droom zijn. Ik zal mijn kernwaarden van afgelopen week er maar bij te betrekken, liefde, groeien en positiviteit, want daar sta ik tenslotte voor. Mijn droom is een liefdevol gezin in ons fijne huisje. Genieten van elkaar en al het moois dat het leven te bieden heeft. Dat er liefde en respect is voor elkaar en dat iedereen in zijn/haar waarde gelaten word. Dat is niet makkelijk, want hoe snel hebben wij een oordeel klaar over een ander? Ik hoop gegroeid te zijn in het loslaten van zaken waar ik toch niks aan kan veranderen. Positiever te zijn en te genieten van de dingen die ik heb. Natuurlijk zou ik het fijn vinden om minder te kunnen werken, te doen wat ik echt leuk vind. Niet dat mijn baan niet leuk is, maar de balans tussen vrije tijd en werk is naar mijn idee niet optimaal. (In mijn droom is geld geen issue, dus kan ik daar meteen iets aan veranderen.) Ik maak nog meer mooie reizen met vriendlief (en evt kroost) en kan eindelijk de yoga houding die ik al zo lang wil kunnen. Oh en zo lang mogelijk gezond blijven, dat is ook belangrijk! Dat is een hele opgave, nietwaar? Want dromen zijn om waar te maken. Je moet doelen opstellen om je dromen te kunnen verwezenlijken. Actie, want je dromen worden nooit werkelijkheid als je gaat zitten afwachten totdat het aangewaaid komt.

 • Ik moet dus reizen plannen en maken
 • Liefde geven en respect tonen voor anderen
 • Genieten van het leven
 • De ander in zijn waarde laten
 • Leren loslaten van zaken waar we toch niks aan kunnen veranderen
 • Positief zijn
 • Balans vinden tussen werk en vrije tijd
 • Veel yoga oefenen
 • Ooit mijn kinderwens vervullen, als we eraan toe zijn
 • Gezond leven, zodat ik zo lang mogelijk gezond blijf

Wish me luck. Wat zijn jouw dromen? Namasté, Mirte

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 1 Flares ×

9 Comments on Dromen,durven,doen!


 1. Iris

  9 februari, 2014 at 15:38 (2 jaar ago)

  Mooie dromen heb je! Mooi omschreven ook 🙂

  Beantwoorden


 2. Mirte

  1 februari, 2014 at 17:40 (2 jaar ago)

  Oh wat lief! Bedankt allemaal!

  Beantwoorden


 3. Jildou

  30 januari, 2014 at 16:40 (2 jaar ago)

  Wat een fijn lijstje! Loslaten is niet gemakkelijk en reizen moet je echt maken! Veel succes met het realiseren
  En wat heb je een fijne lay-out. Erg mooi!

  Beantwoorden


 4. SingleSofie

  28 januari, 2014 at 17:51 (2 jaar ago)

  Mooie positieve dromen. Veel succes met het realiseren ervan!

  Beantwoorden


 5. Debbie

  26 januari, 2014 at 15:30 (2 jaar ago)

  mooie dromen… die van mij komt volgende week ergens online.

  Beantwoorden


 6. Melissa

  25 januari, 2014 at 17:42 (2 jaar ago)

  Mijn dromen zijn oneindig en onrealistisch soms 🙂 Mooie dromen heb je! Leuk idee ook!

  Beantwoorden


 7. Sylvia

  25 januari, 2014 at 11:22 (2 jaar ago)

  Ah, heel veel ‘innerlijke’ dingen dus, interessant stukje 🙂 Mijn dromen zijn vooral gericht op mijn droombaan, je vindt ze hier: http://sylviakuijsten.com/2014/01/24/happy-challenge-wat-is-jouw-droom/

  Beantwoorden


 8. Stella

  25 januari, 2014 at 11:04 (2 jaar ago)

  Prachtige dromen! Kan ik me wel in vinden! Liefs, Stella.

  Beantwoorden


 9. Jennn

  25 januari, 2014 at 08:57 (2 jaar ago)

  Mooie dromen! Die van mij staan op mijn blog 🙂

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *