Live my life/ 3


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

foto88Ik heb gefaald, grandioos gefaald. Niet in mijn No-buy challenge, maar in het om de dag willen bloggen. Gisteren was niets, maar dan ook helemaal niets te vinden op Lylag.nl.

<haalt bovenstaande tekst door de positiviteitsvervormer>

Ik heb een topweek gehad! Het maakt niet uit dat ik niet geblogd heb, want ik heb een boek gelezen, OMG! Zo spannend! Ik heb de hele week elke vrije minuut in een krulletje op de bank met mijn boek doorgebracht. Een vriendinnetje vond dat ik dit boek moest lezen, omdat ik Lars Kepler al luguber vond. Maar dit mensen, DIT is pas luguber. In ‘sterf voor mij’ schrijf Karen Rose over een seriemoordenaar die met middeleeuwse martelwerktuigen moorden pleegt. Luguber, echt waar! Ik heb van begin tot eind vol spanning zitten lezen. Het einde is iets wat zoetsappig, maar oké, dat is vergeven. Mocht je niks te doen hebben en hou je van spanning en thrillers, deze moet je lezen.

Maar goed, de vorige week heb ik ook wat andere dingen gedaan. Gelukkig hebben we de foto’s nog als bewijs.

Laatste import - 1foto 3

Vorige week kwam dan EINDELIJK mijn Naked3 binnen. Een verlaat kerstcadeau. Ik bestelde ook nog de moondust Zodiac en een oogpotlood. Ik dacht dat de moondust groen zou zijn, maar zoals je op de foto ziet is het meer zwart (het is de buitenkant, niet het gouden stuk). Jammer, maar toch mooi. De Naked 3 was even wennen, maar nu al niet meer weg te denken uit mijn make-up la!

2 foto 4

Omdat mijn schoonouders terug kwamen uit Vietnam, werden er baby-vlaaitjes gebakken. Rijstevlaai en appelvlaai, jammie! Ik kreeg een witte buddha, omdat ik de echte zo mooi vond. De echte is echt inmens hoog! Lief hè!

Laatste import - 4

Tip, lak nooit je nagels als je snel weg moet……

4 41 foto 7Het was de week van de nasi met kroepoek, natuurlijk met stokjes. De zalm teriyaki met noodles (recept) en de quinoa salade.

foto 2Werken op zondagavond bij de haard. Hoe knus 😉

6 3Genieten van een avond onder de meiden, SUSHI!!!! En een mooie lucht in de ochtend.

Maar last, but not least. SPIP!

foto 1foto 59Aangenaam! De labradoodle puppy van mijn zusje! Is hij niet om op te vreten!

Liefs, Mirte

 

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

1 Comment on Live my life/ 3


  1. Baukje

    1 februari, 2014 at 21:50 (2 jaar ago)

    aaahh! Spippie! 🙂

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *