Keep on dreaming


1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 1 Flares ×

Afbeelding_Fotor_Collage11_fotorAlweer opdracht 3 van de happy challenge! Maak een vision-bord van je droom, oftewel maak je dromen visueel! Nou hier is ie dan. De yoga foto’s staan voor loslaten, positief zijn, de ander in zijn waarde laten en balans vinden. De foto op het werk (links onder) geeft ook symbolisch balans tussen werk en privé aan. Ik denk dat het belangrijk is om altijd jezelf te blijven, vandaar de gekke foto (links boven). De tuin van mijn huis (met hangmat!!) is mijn thuis, een huis waar ik me gelukkig voel. De foto’s van Rob en mij (rechts boven), Binqy (links) en ik met baby (midden) geven het gezin aan wat ik ooit graag zal willen. Linksonder staat een foto van Curacao, deze symboliseert de droom om nog veel te kunnen reizen, net als de foto uit Noorwegen (rechts onder). Ik denk dat het belangrijk is om altijd de blijven dromen, vandaar de foto met keep on dreaming. De foto met make-up staat voor uiterlijke verzorging, omdat ik dat gewoon leuk vind en dat zeker wil blijven doen. De foto met het bier (rechts) staat voor genieten in het leven, tijd voor jezelf nemen. En als laatste gezondheid, de foto met de kers. Omdat hij kleiner is, is het absoluut niet minder belangrijk, maar helaas heb je dat niet altijd voor het uitkiezen.

Heb jij ook je dromen gevisualiseerd? Laat dan zeker een linkje achter met een creatie, vind ik leuk!

Namasté, Mirte

 

 

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 1 Flares ×

6 Comments on Keep on dreaming


 1. Iris

  9 februari, 2014 at 20:14 (2 jaar ago)

  Wow…. Yoga is awesome! Ik probeer het ook wel eens, maar ik kan echt niet op m’n kop staan! Ik moet nog héél lang oefenen geloof ik haha.

  Mooi visionboard maakte je!

  Beantwoorden


 2. Sylvia

  2 februari, 2014 at 17:25 (2 jaar ago)

  Leuk gedaan! Al die foto’s maken het ook extra persoonlijk 🙂

  Beantwoorden


 3. Dina

  2 februari, 2014 at 11:55 (2 jaar ago)

  Je visionboard is mooi geworden!

  Beantwoorden


 4. tina

  2 februari, 2014 at 10:22 (2 jaar ago)

  Als je het leuk vind om mijn vision board te bekijken 🙂

  Beantwoorden


 5. tina

  2 februari, 2014 at 10:21 (2 jaar ago)

  Leuk gedaan!

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *