Wat Vodafone en hardlopen met elkaar te maken hebben….


2 Flares Twitter 0 Facebook 2 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 2 Flares ×

IMG_3497

Mijn dag begon prachtig. Broodjes met vlokken, een kop cappuccino, uitzicht op mijn Binqy en op de paardjes in de wei, zonnetje op de snoet, wat wil een mens nog meer.

Toen ging de telefoon. ” Goedemorgen mevrouw, u spreekt met Vodafone. Heeft u 5 minuten voor mij?” Zo beleefd als dat ik ben ;), “ja, natuurlijk, zegt u het maar”. Het bleek dat mijn abonnement over 3 (!) maanden afloopt en dat het hoog tijd was om me voor nog een jaar binnen te hengelen. Nadat ze brieven geschreven hebben, vol aanbiedingen, zijn ze nu blijkbaar op de telefonische toer. Ik vroeg me al af wat de 8 (!) gemiste anonieme oproepen waren de afgelopen week. Maar goed, ik kreeg dus een abonnement aangesmeerd dat 2x zo hoog is dan dat ik op het moment verbruik. Ze hadden ook een lager abonnement, maar alleen als je ernaar vraagt, maar dat was nog steeds 5 euro duurder dan op hun eigen website. HUH?! Oké, het voordeel was dat ik over enkele maanden weer een ander abonnement mocht afsluiten, mocht ik me bedenken en toch een nieuwe telefoon willen. Na een hoop drammen heb ik duidelijk gezegd dat ik zijn hulp niet wilde. Ik kan prima mijn eigen abonnement afsluiten. Enigzins verontwaardigd hing hij op nadat hij de hele riedel van het “bel-me-niet-register” had afgerateld. Waar je overigens niks mee opschiet, want ze mogen eigen klanten gewoon bellen.

Triomfantelijk, maar toch lichtelijk opgefokt over het aanhoudende gezeur over MIJN abonnement (kon ook zijn van de kop koffie), trok ik mijn hardloopschoenen aan. Na 15 minuten vond ik de rust en het ritme, Ik liep, en liep, en liep……

Schermafbeelding 2014-02-14 om 16.37.02

IK liep 1 uur, 1 minuut en 21 seconden!! Jawel mensen jullie lezen het goed. 8,8km verder, een leeg (en rood) hoofd, een rustige ademhaling, besnot gezicht (ik was net een peuter met overal opgedroogd snot, blèh) en een mega opgepoetst ego, typ ik dit, omdat ik het toch even kwijt moet.

Bedankt Vodafone, zonder jullie was het niet gelukt ;).

Namasté, Mirte

2 Flares Twitter 0 Facebook 2 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 2 Flares ×

6 Comments on Wat Vodafone en hardlopen met elkaar te maken hebben….


 1. Kiss & Make-up

  15 februari, 2014 at 14:56 (2 jaar ago)

  Amaai, knappe prestatie, dat kan ik niet 🙂

  Beantwoorden


 2. Dina

  15 februari, 2014 at 05:38 (2 jaar ago)

  Wauw wat heb je een heerlijk stuk hardgelopen. Dit is trouwens precies de reden waarom ik anonieme telefoontjes niet opneem. 🙂

  Beantwoorden


  • Mirte

   15 februari, 2014 at 09:09 (2 jaar ago)

   Aha, dat is natuurlijk ook een oplossing. Maar mijn mama belt altijd anoniem en de nieuwsgierigheid won het 😉

   Beantwoorden


 3. Whitney

  15 februari, 2014 at 00:38 (2 jaar ago)

  Grr irritant die telefoontjes maar wel lekker gelopen.

  Beantwoorden


 4. Lisa

  14 februari, 2014 at 21:21 (2 jaar ago)

  Haha, leuk verhaal! En mooie hardloopprestatie, je moet ervoor zorgen dat je vaker zo opgefokt raakt joh 😉

  Beantwoorden


  • Mirte

   15 februari, 2014 at 09:10 (2 jaar ago)

   Haha, ja leuk hè! Zo kom je nog een ergens. Spierpijn nu :S!

   Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *