Forever Young


5 Flares Twitter 0 Facebook 5 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 5 Flares ×

IMG_3032Het gebeurt me echt heel vaak. Dat ik veel jonger geschat word dan dat ik eigenlijk ben. Leuk? Nou, niet altijd. Het is me al gebeurd dat ik een discotheek niet inkom, omdat ik mijn pas vergeten was. Dan baal je echt (ik ben 28, minimaal leeftijd 18!!). Ook op mijn werk word ik vaak niet aangezien voor leidinggevende. Ja echt, you speak to the manager! En het toppunt: De stagiaire (en dit is niet de eerste die dat gebeurt)

S: “Uhm, Mirte ben jij gewoon assistente of iets anders?” (blijkbaar was haar mijn afwijkende takenpakket wel opgevallen)

M: “Nou, ik heb mijn assistente diploma, maar ik ben hier de manager.”

S: “Hoe lang werk jij hier dan al?”

M: “In mei al acht jaar”

S: *trekt een vreemd gezicht* “HUH!!! HOE OUD BEN JIJ DAN??”

Blijkbaar kon ze rekenen (waar ze overigens echt heel goed in bleek te zijn) en had ze vliegensvlug uitgerekend dat de geschatte leeftijd van 18 niet kon, omdat ik er niet kon werken vanaf mijn 10e. Goh….

Het voordeel van zo jong geschat worden, je komt schattig over. Je ziet niet meteen dat ik ietwat bitchy ben. Over 10 jaar zie ik er uit als twintiger, wie wil dat nu niet als je tegen de 40 loopt? Ik krijg (waarschijnlijk) veel later rimpels dan anderen. Je kunt op een rail-runner reizen. Het ziet er niet gek uit als je zin hebt om lekker te schommelen. Je kunt best nog met 2 vlechten over straat. De vuilnismannen flirten volop, omdat je toch geen serieuze prooi bent. Je kunt lekker dom/onwetend doen, om iets geregeld te krijgen. Je kunt lekker gek doen. En ga zo maar door.

Dus doe ik lekker mijn voordeel met mijn uiterlijk. Gebruiken/ misbruiken jullie je uiterlijk ook wel eens?

Liefs, Mirte

5 Flares Twitter 0 Facebook 5 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 5 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *