Happy challenge Geluksmomenten Vrijdag


1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 1 Flares ×

Vrijdag

Ik sluit mijn ogen, de zon brand door het glas op mijn huid. Ik ruik de koffie. Heerlijk koffie. De lente komt er weer aan. Als ik mijn ogen open, zie ik Binqy rennen en springen alsof zijn leven ervan afhangt. Rechts van me staat een mooie bos tulpen. Ik bedenk me wat ik allemaal kan gaan doen op mijn vrije dag. Ik mag kiezen, alles mag, niks moet.

Ik zit op de bank, met een wijntje en suikerpinda’s. Samen met mijn vriendje. Als dat niet genieten is…..

Namasté, Mirte

Deze week komt er elke dag een stukje op mijn blog met mijn geluksmomenten van de dag. Dit is weer een onderdeel van de happy challenge. Die ik ondertussen al 7 weken volg! Ik vind dit super inspirerend. Het helpt mij om mezelf een spiegel voor te houden. Op zoek naar het mooie mens in mij. Doe je mee? Je hoeft geen blog te hebben om mee te doen. Maak gerust een lijstje aan het einde van de dag in een schrift of notitieboekje.

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 1 Flares ×

2 Comments on Happy challenge Geluksmomenten Vrijdag


 1. Christiaan

  1 maart, 2014 at 22:43 (2 jaar ago)

  Mooi geschreven.

  Beantwoorden


 2. Tiffany

  1 maart, 2014 at 17:19 (2 jaar ago)

  Wat origineel, dit! Erg leuk dat je de opdracht op deze manier doet, zou ik zelf nooit aan gedacht hebben. 🙂

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *