Happy challenge Geluksmomenten Zaterdag


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Zaterdag

Ik word wakker, welke dag is het? Mmmm zaterdag. De eerste dag van het weekend. De zon schijnt door de gordijnen. We werken in de tuin, het resultaat mag er zijn. Binqy heeft alweer een knuffeldag. Hij is over het algemeen niet zo knuffelig. Lekker zacht en fluffy. Twee wolkenlagen schuiven over elkaar. Met 1 onbewolkt stukje, in de vorm van een hartje! (Het ging zo snel en ik moest even genieten, dat ik er geen foto van heb kunnen maken). Kijk, een regenboog! Rowwen Heze zingt net over de regenboog. Niets is toeval, toch? Langzaam verdwijnt de regenboog, maar dit moment heb ik toch maar mooi te pakken…

Deze week komt er elke dag een stukje op mijn blog met mijn geluksmomenten van de dag. Dit is weer een onderdeel van de happy challenge. Die ik ondertussen al 7 weken volg! Ik vind dit super inspirerend. Het helpt mij om mezelf een spiegel voor te houden. Op zoek naar het mooie mens in mij. Doe je mee? Je hoeft geen blog te hebben om mee te doen. Maak gerust een lijstje aan het einde van de dag in een schrift of notitieboekje.

Lees ook de geluksmomenten van vrijdag.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *